Nyt efterår 2018 Samlinger: Catrice Check & Tweet, Artdeco Majestic Beauty, & Kiko Daring Game

Indholdsfortegnelse:

Nyt efterår 2018 Samlinger: Catrice Check & Tweet, Artdeco Majestic Beauty, & Kiko Daring Game
Nyt efterår 2018 Samlinger: Catrice Check & Tweet, Artdeco Majestic Beauty, & Kiko Daring Game
Anonim

Hej smukke,

i dag spiser jeg ting lidt op. Der er så mange nye samlinger og lancerer hver måned, at hvis jeg dedikerer et indlæg til hver af dem, vil jeg ikke være i stand til at bringe alle de mest spændende til din opmærksomhed. Så jeg troede jeg ville gruppere et par af dem i et indlæg. Du kan se det nye format nedenfor. Lad mig vide, hvordan du kan lide (eller ikke kan lide) det og eventuelle forslag, du skal forbedre det. Al din feedback er altid meget værdsat!

Så lad os komme i gang:

Catrice Check & Tweet

Image
Image

Jeg elsker det røde mønster af CatriceS nye høstsamling Tjek & Tweet. Det er elegant og diskret, men det lykkes ikke at fange din opmærksomhed. De to Quattro Bagt øjenskygge paletter i Londons øje og Crown of Crown (€ 4,49 hver) ser særligt smuk ud. Jeg er ikke sikker på, jeg vil prøve en selvom, da bagte øjenskygger plejer at være på den rene side, mens jeg foretrækker dybere nuancer.

Jeg tror jeg vil kunne lide Fremhævende pulver i Flagg Union Jack (€ 4,49) meget mere. Det har lysreflekterende pigmenter, der fremhæver dit ansigt og hals og et to-tone diamant design med lyse pulver og mørkere glimmerpigmenter, der er rigtig søde. Læberne holdes halvmattede med de tre nye nuancer af Velvet Lip Color (€ 3,99). Fås i rødbrun, orange rød og Bordeaux, de kaldes dronningens BEAUTea tid, Mind The Red !, og Brit Chick.

De nye fem Ultimate Nail Lacquer nyanser (€ 2,79), i stedet har en pearly finish, og er perfekt til efterår. De er: London Calling, Englands Rose, Mind The Red !, Brit Chick og Hyde In the Park. Endelig indeholder samlingen også en Eye Brow Fixing Gel i Naturligt Brun (3.29), som har en lys, næsten transparent farvedispersionsmodel.

Catrice's Check & Tweet vil være tilgængelig i butikker fra midten af september til midten af oktober.

Artdeco Majestæt Skønhed

Image
Image

Hvis du elsker røde læber parret med neutrale øjne, vil du elske Art DecoFalderoffer, Majestætisk Skønhed. Øjnene holdes enten naturlige eller fremhævede med rige juveltoner med det nye Øjenskygger (€ 4,80) i historisk træ, majestætisk dyvegrå, matt gammel jern, matt generøs beige, perlemor mor natur og lilla monark. Du kan huse op til 4 af dem (eller bare en, plus en rødme) i den nye Skønhedskasse Quattro i majestætisk skønhed (€9.95)

Hvis du foretrækker det Eye Designer Refill (€ 7,50), kan du tjekke de to nye nuancer, Ancient Iron og Historic Wood. For at fuldføre øjets udseende kan du linse dine øjne med Soft Eye Liner Vandtæt (€ 6,80) i historisk træ og gammelt jern, og en frakke af Extreme Volume Mascara i sort (€ 12,80). Og kinderne? Du kan vælge mellem pulveret Blusher i Princess Lily (€ 8,50) eller Cream Rouge i Creamy Rose Madame (€ 11,80), som også kan anvendes på læberne.

Til læberne er der masser af røde nuancer, plus den lejlighedsvise nøgenfarve, hvis du beslutter dig for at vælge et røgfyldt øjenkig i stedet. Mineral Lip Styler (€ 8,50) fås i Mineral Black Cherry Queen; Perfekt farve læbestift (€ 9.50) i sort kirsebær dronning og generøs beige; Art Couture Lipstick (€ 13,80) i Cream Crimson Queen og Velvet Graceful Rose; og Lip Brilliance (€ 9,50) i Brilliant Crimson Queen og Brilliant Purple Monarch. Neglene er belagt med røde og nøgne nuancer med den nye Art Couture Nail Lacquer nuancer i Couture Silke, Couture Lucious Red og Couture Mahogany (€ 8,50).

Samlingen er allerede tilgængelig i butikker. Har du tjekket det endnu?

Kiko Daring Game

Vågner du at spille spillet? Jeg er ikke meget af en kortspiller, og endnu mindre af en gambler, men jeg er meget fristet til at lege med Dristigt spil, den nye eftersamling fra Kiko. Produkterne, der er placeret i kasser, der ligner kortholdere, er præget med kortsymboler, mens neglelakket er blevet forvandlet i terninger. Er du klar til at spille?

Lad os starte med Queen of Hearts Øjenskygge Palette (€ 14,90), som er tilgængelig i tre versioner, der hver især har fire pigmenterede øjenskygger: Essential brown, Luxury stone green og Elegant ibenholt. Hvis du foretrækker cremet øjenskygge, skal du vælge en af de 10 nye nuancer af Farve op langvarig øjenskygge (€ 7,90 €). Den er tilgængelig i charmerende champagne, sinuous shell, fed rosenrødt taupe, majestætisk duggrå, lignerbrombær, mystisk acai, smagfuld indigo, fin jade, uimodståelig teal og overbevisende antracit.

Definer med øjnene med All-In Marker Og Kajal (€ 9,90). På den ene side har den et lille eyeliner-tip til at tegne en tynd linje, og på den anden side et Kajal-tip til at definere vandlinjen eller skabe et røgfyldt look langs den øvre lashline. Den er tilgængelig i sort. Hvis du er i smokey udseende, prøv Mystery Smoky Eye Pencil (€ 6,90). Den er tilgængelig i seks nuancer: Forførende smaragd, Gritty ivy, Ekstraordinær safir, Heady Rock Brown, Kraftig Bourgogne og Wily Bright Wood.

Skulptur dine kinder med Golden Game Scultping Bronzer (€ 15,90), som har en bronzer og en højttaler. Den er tilgængelig i Radiant honning og Precious sienna. Påfør det med det nye hjerteformede Ansigtsbørste (€ 15,90), som giver dig mulighed for at placere og blande begge nuancer samtidig. Cool, er det ikke? Det Top Par Blush (€ 14,90) har også to nuancer. Den ene er mat og den anden pearly. De hedder øresand og rosenkoral, hindbærrosen og fersken og rosenhave og azalea.

Læberne er belagt med en halvmattig intens farve med den nye Age of Diamond Lipstick (€ 7,90). Den er tilgængelig i lækker oleanderrose, hypnotisk koral, særskilt gylden hibiskus, pikantbrand rød, aktiv fuchsia og raffineret bourgogne. Men på forhånd definerer du dine læber med Ace Of Diamond Lip Pencil (€ 5,90). De seks nuancer matcher læbestifterne.

Det Poker Nail Laquer (€ 6,90) har en blank, gelignende effekt. Du kan vælge mellem seks nuancer: Prestigefyldte taupe; Uimodståelig orkidé Forslagende rødt; Intuition vin; Eksklusiv blå; og slick bluenoir. Endelig, for at hjælpe dig med at opnå en fejlfri farve, prøv Glødende spil (€ 13,90). Det er et serum, der gør huden glat og glødende.

Samlingen er allerede i butikker. Er det ikke smukt?

Hvilken af disse samlinger er din favorit?

Populært emne.