2017 Celebrity News Stories, vi vil aldrig glemme

2017 Celebrity News Stories, vi vil aldrig glemme
2017 Celebrity News Stories, vi vil aldrig glemme
Anonim

Hvilke berømthistorier spændte dig mest i 2017? Var det da Beyonce 'annoncerede sin graviditet med tvillinger? Eller Meghan Markle og Prins Harrys bryllupsgave? 2017 var et stort år for mange celebs. Se de største historier fra 2017, som vi aldrig vil glemme:

Oscar Flub: En af de største hikke i prisen viser historie var, da Warren Beatty og Faye Dunaway annoncerede den forkerte vinder for bedste film i året. I stedet for at annoncere "Moonlight" sagde de "La La Land". Chaos brød ud som prisen show producenter arbejdede for at rette fejlen.

Beyoncé og Jay Z blev forældre - igen: Den 13. juni blev Bey og Jay forældre forældre til tvillinger Rumi og Sir. De blev født for tidligt og skulle forblive på hospitalet i et øjeblik efter fødslen.

George Clooney og Amal Clooney Bliv forældre: Skuespilleren og hans kone blev forældre for første gang til tvillinger Ella og Alexander Clooney.

The Weinstein Scandal: Flere kvinder talte imod Harvey og beskyldte ham for seksuel chikane og angreb. Skuespillerinder herunder, Angelina Jolie, Gwyneth Paltrow, Ashley Judd, Lupita Nyong'o og flere sagde, at de var ofre for uønskede fremskridt.

Kathy Griffin Under Fire: I slutningen af maj offentliggjorde komiker Kathy Griffin et foto af sig selv med en blodig maske, der lignede hovedet på Donald Trump. Hun fik en masse bagslag efterpå. Hun blev fyret fra hendes nytårsaften hosting opgaver på CNN og havde mange af hendes tour datoer annulleret.

Janet Jackson havde en baby og arkiveret for skilsmisse: 2017 var et livsskiftende år for fru Jackson. Hun havde en baby den 3. januar og i april indgav hun en skilsmisse fra sin mand på 5 år.

De bedste berømthedsnyheder fra 2017

Populært emne.