Er tusindårige smartere om sex end gen Xers?

Er tusindårige smartere om sex end gen Xers?
Er tusindårige smartere om sex end gen Xers?
Anonim

Forskere siger årtusinder, der forsinker sex, venter nok bare på den rigtige tid og det rigtige forhold. De reagerer på en ny undersøgelse, der finder færre tusinde år siden end tidligere nylige generationer sandsynligvis har haft sex. Mens kun seks procent af generationen Xers i alderen 20 til 24 år gamle sagde, at de forblev jomfruer efter at de blev 18, viste den nye undersøgelse, at 15 procent af Millennials af samme alder ikke havde engageret sig i sex efter at have nået 18.

Debby Herbenick, ph.d., Indiana University lektor, siger forskning viser kvinder og mænd foretrækker sex inden for relationer. "Måske bliver begge køn ganske enkelt smartere om sex, lytter til deres tarminstinkt og foretrækker i stedet at vente det, indtil de finder en situation der virker godt for dem," sagde hun i et interview med Glamour.

Herbenick, der er forfatteren af fordi det føles godt: en kvindes vejledning til seksuel nydelse og tilfredshed, virkede ikke på studiet af næsten 27.000 mennesker fra San Diego State University.

Andre eksperter siger, at undersøgelsen kan indikere, at kvinder udøver deres magt til at nægte uønsket sex. "Da folk har fået meget mere accept af alle former for samtykke, har de også fået mere kræsen om, hvad der indebærer samtykke," siger Stephanie Coontz, forskningsdirektør ved Rådet for Moderne Familier. "Vi er langt mindre accepterende af presset sex," sagde hun i en Washington Post-interview.

Og de siger at overveje at vælge, hvornår man skal have sex i sidste ende kan føre til stærkere forhold.

Den rapporterede konstatering af seksuel inaktivitet belønner den såkaldte "hookup culture", der tilskrives Millennials. Flere har slet ikke sex, meget mindre i forbindelse med flere partnere.

San Diego State University psykologi professor Jean M. Twenge, som ledede den nye undersøgelse, sagde online dating apps kan gøre en uventet effekt. "Online dating apps skal i teorien hjælpe Millennials finde seksuelle partnere lettere," sagde hun. "Teknologien kan dog have den modsatte virkning, hvis unge bruger så meget tid online, at de interagerer mindre personligt og således ikke har sex," skrev Twenge.

Hun sagde hun fandt dem, der deltog i undersøgelsen, gør seksuelle valg, der afspejler deres modvilje mod risikabel adfærd. De har reduceret forbruget af alkohol, og de er interesserede i "sikre rum" på campus. Rapporter om kollegial sexmisbrug kan have bidraget til deres øgede bevidsthed om personlig sikkerhed, sagde hun.

Forskerne offentliggjorde deres nye undersøgelse denne uge i tidsskriftet Archives of Sexual Behavior.

Populært emne.