Vil du bestille denne ekstra ekstra stor soda?

Vil du bestille denne ekstra ekstra stor soda?
Vil du bestille denne ekstra ekstra stor soda?
Anonim
Jeffery W. CarterKara Guy, billedet her, er faktisk et normalstort menneske. Objekter i foto er lige så skræmmende, som de vises.
Image
Image

Så der var jeg på en nylig efterårsaften på en Roy Rogers fra New Jersey Turnpike. (Ja, selv om hjemmesider i sundheds- og skønhedssiden går til Roy Rogers nogle gange.) Jeg havde en lang kørsel foran mig og var ved at læse tilbudsgiverne af indpakket burgere indrømmet i oransje varmelampe lys - da jeg så mig den største sodavand kop jeg nogensinde har set. Det var i hvert fald hovedets størrelse, med Coca Cola emblazoneret i rødt på tværs af et felt af hvid plastik og et håndtag, der foreslog at hælde benzin uden at drikke en sodavand.

QUIZ: Find din spisestil

Denne krusstrøm, der sælges til 6,99 kr. (Fyldt!), Indeholder 64 ounce af din valgte drik. Det er en halv liter sodavand. Toppede med regelmæssig cola, vi taler om 800 kalorier og 216 gram sukker. Til sammenligning svarer det til:

  • En seks pak koks i glasflasker … plus to til held og lykke (du skal bruge det!), Eller
  • Carbs i syv skiver kaffe kage med crumb topping, eller
  • Ca. 60 sukkerpakker (en pakke ad gangen er generelt acceptabel), eller
  • Kalorierne i en Roy Rogers cheeseburger med fries

Dette ville give et hjerteanfald til New Yorks borgmester Michael Bloomberg, som leder revolutionen mod store sukkerholdige drikkevarer lige over floden fra New Jersey. Faktisk er der meget, der drikker så meget sodavand nogen er chance for hjertesygdom (og type 2 diabetes). Og hvis du tror, at du suger ned en spand Diet Coke, er det bedre, mener du, at forskning har bundet sukkerfri sodavand til vægtforøgelse og kardiovaskulære problemer.

FORSKNINGSDEBAT: Er en sukkerskat vejen til at gå?

Men der er fordele. Jeg mener, det er sikkert en god aftale. Og du ved, du ikke ville løbe tør for sodavand, før du nåede din destination. (Selvom jeg personligt ikke kan drikke så meget uden at skulle trække mig over igen.) Um … har jeg allerede nævnt, at det er en god handel? Åh ja og frihed! Det er det, dette land handler om. Ret?

Du er faktisk fri til at drikke en halv liter sodavand, hvis du vil. For mig er denne enorme kop ikke det, jeg vil have, at de skal pry fra min kolde, døde hånd.

MERE: Burger King vil ende dig!

Populært emne.