Figur-smigrende Halloween kostumer

Figur-smigrende Halloween kostumer
Figur-smigrende Halloween kostumer
Anonim

Lad os se det, den sexede franske pige er ikke så smigrende på alle figurer. Slip på disse frygtfrie Halloween kostumer til din kropsform. Alle godbidder, ingen tricks!

Hilsen Farfetch.com
Image
Image

Hvis du har store ben …

Gå som Tinkerbell! En minidress + himmelhøje hæle = look-at-me-legs. Alt hvad du behøver for dette kostume er en limefarvet bandagekjole, feevinger, sølvhæl og glitrende tilbehør (lidt glitter gør aldrig ondt på Halloween.) Tilføjet bonus? En monteret bandagekjole slims og glider over din krop for at vise killerkurver.

Herve Leger Lauren Bandage Dress ($ 975), FarFetch.com

Hilsen af Superdry.com
Image
Image

Hvis du er busty …

Gå som en smokin 'hot timberjack! En klassisk flannelknap ned er det perfekte valg til bustier-rammer, da det giver plads til at skjule en støttende bh. Den smukkeste V-hals vil ikke kvæle din hals, hvilket kan tilføje uønsket masse. Juster knapperne op eller ned for at vise en sliver af fornuftig og dog sexet spaltning. Par med jean cut-off shorts, et værktøjsbælte og højhælede chunky støvler.

Western Lumberjack shirt ($ 90), Superdry

Hilsen af Houseoffraser.co.uk
Image
Image

Elongere en kort torso …

Kanal "Roaring 20s" og gå som en flap pige! Se efter en frynset eller pyntet kjole med en dråbe talje-en der rammer ved eller lige under din hofteben for øjeblikkeligt at tilføje længden til en lille torso. Dette øger visuelt øjet ved at skjule placeringen af din faktiske talje.

Biba Embellished Flapper kjole ($ 300), House of Fraser

Hilsen af e4hats.com
Image
Image

Hvis du er petit …

Gå som hvor er Waldo! En chunky vandret stribet sweater tilføjer velkomstbredde til en slank ramme. Den fyldigere sweater på toppen skal være parret med mørkeskinnet skinny jeans-gemt i chokolade ridestøvler-for at undgå overvældende en mindre form.

Waldo Kit ($ 40), ehats.com

Populært emne.