Er du i Juice Cleanses? Her er nogle muligheder på markedet

Er du i Juice Cleanses? Her er nogle muligheder på markedet
Er du i Juice Cleanses? Her er nogle muligheder på markedet
Anonim

Er du interesseret i at prøve en juice rense? Måske gør du dem allerede og elsker det, men emnet alene kan stadig være kontroversielt. Nogle sundhed eksperter siger, at denne 3 til 5 dages praksis er en effektiv måde at give kroppen en "tune up". Ikke alene hævder de, at det vil fjerne skadelige kemikalier, men de roser også den måde, det forbedrer dit humør, giver dig energi og gør dig god som ny igen.

Der er andre eksperter, der ikke sælges på ideen. De siger, at juicing kan være fraværende af mange stoffer, som kroppen har brug for som fiber. Men de til støtte for det kan let sige, at de fleste mennesker alligevel er mangelfulde, og at juicing giver dem en tilstrømning af næringsstoffer, som de ellers ikke kan få.

Alligevel siger nogle eksperter, at en ellers sund person ikke har brug for det, fordi kroppen er designet til at rense sig selv naturligt, så bare at spise frugt og veggies er mere end nok.

Hvis du stadig er nysgerrig efter at vide om forskellige former for juicerensninger, her er nogle forskellige kombinationer derude:

Alternerende Juice Hurtigt - De, der har en dejlig ren kost, kan nyde den skiftende juice hurtigt. Dette er når du frugter en dag og spiser et måltid det næste.

Master Cleanse - Denne rensning har eksisteret i mere end 70 år og blev endda brugt af Beyonce '. Den består af en drink lavet af citronsaft, ahornsirup og cayenne peber. Målet er at drikke det i 10 dage eller så længe du kan standse det.

The BluePrint Cleanse - Denne rensning er en populær præ-flaskejuice på markedet. Tanken er at drikke frisk juice hele dagen og have en salat eller andet rå-mad måltid til middag. Du får også to snacks. Dette er vejen at gå, hvis du ikke vil sulte dig ud.

Cooler Cleanse - Medstifter af Salma Hayek, er dette juicerensende selskab populært for det bekvemmelighed. Du har mulighed for enten en 3 eller 5 dages rensning, og produktet sendes til dit hjem.

Water Fasts - Dette er en anden rute at overveje. I stedet for at forbruge frugt og grøntsagssaft, vil du gøre det samme som den alternative juice hurtigt, medmindre du skifter hver dag med vand.

Husk, rensninger er ikke en hurtig løsning. De er ikke et gratis pas til at spise en usund kost bare fordi du vil gøre en "rense" snart. Det er meget ødelæggende for kroppen. Bare sørg for at vedtage en sund livsstil.

Populært emne.