Har en anden kop kaffe. Taber soda.

Har en anden kop kaffe. Taber soda.
Har en anden kop kaffe. Taber soda.
Anonim

Virker som om enhver kvinde har et spørgsmål om, hvorvidt hendes kost skal omfatte kaffe, sukker, æg eller forarbejdet rødt kød. Dietrich Guidelines for Americans udgivet i januar har nogle nye svar til dig.

Et par kopper kaffe og ikke mere end en drink alkohol hver dag kan være en del af en kvindes overordnede sunde spisning. Højkolesterolæg og rejer samt højtfedtede nødder og avocadoer er i orden i moderation.

Tilføjet sukker tager et alvorligt hit. De nye retningslinjer anbefaler, at du holder dit forbrug af tilsat sukker under 10 procent af dine samlede daglige kalorier. Det betyder at tage et seriøst kig på, hvor meget du lægger op på sodavand og sukkerholdige drikkevarer.

At spise hvidt brød er næsten det samme som at spise lige sukker. Raffinerede korn er blevet fjernet af næringsstoffer, og hvad er tilbage er tomme kalorier. Mindst halvdelen af de korn, du spiser, skal være fuldkorn. Begræns eller tab den hvide ris og raffinerede brød, kager, kager og bagværk. Erstatning fuldkornsgods.

Hvad med rødt kød, især forarbejdet rødt kød? Forarbejdede røde kød har højt indhold af mættet fedt og salt. Disse fødevarer er forbundet med en øget risiko for hjertesygdomme og kræft. En første anbefaling om væsentligt at skære ned fra Landbrugs- og Sundhedsvæsenet og Human Services Departments, er rådgivende udvalg udgår fra de endelige retningslinjer.

Nogle eksperter mener, at Ag og HHS-agenturerne kom hårdt ned på sukker, men ikke på forarbejdet rødt kød, fordi en landbrugsbranchehandelsgruppe gjorde noget tungt lobbyarbejde i kongressen. National Cattlemen's Beef Association protesterede stærkt mod henstillingen om rødt kød.

De nye diætretningslinjer siger, at hvad er det vigtigste er sund kost i hele dit liv. Fokus på næringsstoffer, der opretholder en sund kropsvægt og reducere risikoen for kronisk sygdom.

Den traditionelle middelhavs kost omfatter umættede fedtstoffer, der kan hjælpe med at kontrollere vægten, fordi de skærer trangen til at snack mellem måltiderne. Olivenolie, fede fisk, avocado og nødder er forbundet med længere så godt som sundere liv.

Du har hørt det før, og du hører det igen i diætretningslinjerne for amerikanerne: spis en række grøntsager og frugter. Din kost skal omfatte proteinfødevarer med lille eller intet mættet fedt, herunder æg, skaldyr, magert kød og fjerkræ. Forbrug fedtfri eller fedtfattig mejeriprodukter som mælk, yoghurt og ost. Kast i bønner og ærter, nødder og frø, sojaprodukter og fuldkorn.

Et indblik i retningslinjerne og deres nye kig på rollen som totalvægt i vægtkontrol findes i denne Well-blog fra Jane E. Brody fra The New York Times.

Populært emne.