Foraged Skønhed Opskrifter

Indholdsfortegnelse:

Foraged Skønhed Opskrifter
Foraged Skønhed Opskrifter
Anonim
Image
Image

Er at sætte noget i din krop er alt det andet, der sætter det din krop? Huden er kroppens største organ, så det er måske værd at overveje ingredienserne i vores skønhedsprodukter så meget som vi betragter dem i vores mad. Nogle af de mest opnåelige (og fælles) planter rundt har en fantastisk måde at gøre vores hud og hår ser deres bedste ud. Så nyd naturens renhed, og begynd at foraging for din skønhed.

af Rochelle Greayer

1Blueberries

De høje niveauer af C-vitamin, E og antioxidanter i blåbær gør en fremragende eksfolierende og nærende ansigtsmaske. Kombiner ¼ kop blødt blåbær, 1 spsk. rå økologisk honning og 1 spsk. økologisk olivenolie i en blender. Bland og ansig til ansigt i 5 minutter. Vask med varmt vand.

Bonus: Hvis du ønsker at slippe af med død hud, skal du blot tilføje om en tsk. af sukker til ingredienserne til ekstra peeling kvaliteter.

2Golden Rod

Denne frodige plante kan høstes, mens den er i blomst (kig efter felter af gul i sensommeren og efterår). Infunder blomsterne med vand til brug som ansigts tonic for at kontrollere fedtet hud eller tilsæt dem til et bad til fast hud og muskler.

3Eucalyptus

De antiseptiske, lidt anæstetiske og antibakterielle egenskaber af eucalyptus gør det nyttigt for en række lidelser. Tinkturen kan bruges som en gurgle for ondt i halsen, og olierne kan også være nyttige til behandling af forbrændinger og skraber. Bugs kan ikke lide duften, så det er også en effektiv naturlig afskrækningsmiddel.

4Peppermint

Pebermynteolie er prydet for at øge blodgennemstrømningen og gøre sløv hud glød. Du skal være forsigtig og teste den på din arm først for at være sikker på at du ikke er allergisk. For at lave pebermynteolie: 1) Fyld en krukke med pebermynte 2) Dæksel med vodka 3) Opbevares på et varmt sted i 3-4 uger. 4) Stamme med ostekloth og læg væske i en frysesikker beholder og fryse. Olien vil stige til toppen og være let at skumme af. Placer i en flaske og opbevar væk fra solen. Pebermynte er også godt for ømme muskler og god fodhygiejne.

5Plantain

Berolig hud, især fra bi-sting og andre insektbid, med plantain. Disse strappy-leafed ukrudt vokser overalt, og tanninerne fra et macerated blad vil tage sting væk og roen huden.

6Yarrow

Yarrow olie er nyttig til hår og hudpleje. Det er en astringent, der hjælper med at balancere fedtet hud og skalpe, og det stimulerer ny hårvækst. Tilsæt skarp til shampoo for at fremme en sund hovedbund, styrke din hårskakt og behandle split-ender.

7Rose + Lavendel

Rose, med sin evne til at forbedre blod og lymfekredsløb og lavendel med sin evne til at give relief fra angst og stress ved at berolige nerverne, er endnu mere vidunderlige, når de bruges sammen. Brug lavendel og ros for at få mere søvn, så du kan vågne op lykkeligere.

8ST. John's Wort

Brug af St. John's Wort til behandling af depression går tilbage til de antikke grækere. Det kan også anvendes som olie til huden for at behandle blå mærker og skrammer, betændelse og muskelsmerter, første graders forbrændinger, sår, bugsebitt, hæmorider og nervepine. Det skal bruges med omhu, fordi det også vil give følsomhed over for sollys.

9Aloe

Aloe-plantens kølegel er en lang brugt behandling af forbrændinger af alle slags. Nogle beviser viser, at aloe kan også være nyttigt som behandling for gingivitis, forebyggelse af melanom og diabetes kontrol og alle disse anvendelser bliver aktivt undersøgt.

10Evening Primrose

Aftenoljeolie indeholder betydelige mængder gamma-linolsyre (GLA). GLA bruges til at behandle en bred vifte af aktuelle og indre sygdomme, og specifikt til behandling af eksem og psoriasis.

Prøv flere foraged skønne opskrifter.
Prøv flere foraged skønne opskrifter.

Læs september 2012-udgaven af Leaf Magazine

Populært emne.