Gå grøn på din næste ferie på en Ecolodge

Gå grøn på din næste ferie på en Ecolodge
Gå grøn på din næste ferie på en Ecolodge
Anonim

Når vi tænker på en flugt, forestiller vi os typisk at bo på et femstjernet hotel og nipper til en margarita på stranden. For at være ærlige vurderer de fleste af os ikke rigtig miljøet, når vi laver vores rejseplaner. Men som vi for nylig har rapporteret, begynder det at ændre sig med 71 procent af respondenterne, der siger, at de planlægger at gøre mere miljøvenlige rejsevalg. Hvis du vil have en mere unik og miljøvenlig ferie, er et økologisk sted at gå.

For at blive defineret som en økologisk destination skal den følge de tre grundlæggende principper, der er defineret af Det Internationale Øko-Turistsamfund (TIES): gavne lokalsamfund, bevare nabostater og fremme miljø- og kulturuddannelse. Dybest set, når du bor på et økologisk miljø hjælper du ikke kun miljøet, men hjælper du også den lokale økonomi. Ecolodges giver job til lokale guider og kokke, og de køber også mad og forsyninger fra lokale virksomheder og gårde. Plus, de er også bygget ud af lokale, miljøvenlige materialer.

En ecolodge tilbyder dig en chance for at udforske en anden kultur, som du sandsynligvis ikke ville opleve, hvis du skulle bo på et typisk hotel. "Ecolodges uddanner deres gæster på lokal historie, told, kampe og succeser," siger InternationalEcolodges.com grundlægger James Lantz. "Ecolodges tilbyder en bred vifte af aktiviteter som vandreture, fugleture, turistguider, snorkling, dykning, kajakroning, cliff hoppe, sight seeing og meget mere. Mens du opholder dig på et økologisk miljø, kan du se, hvordan dit besøg direkte gavner lokalsamfundet."

Den unikke kulturelle oplevelse af at bo på et økologisk miljø omfatter også at opleve den lokale mad. "En vigtig del af oplevelsen er den kulturelle oplevelse at spise lokale fødevarer, der støtter de lokale markeder," siger Lantz. For at finde et ecolodge, der passer til dig, kan du tjekke InternationalEcolodges.com. De opregner kun kvalificerede økologiske produkter, der opfylder TIES-kriterierne, og kan hjælpe dig med at finde steder over hele verden.

Populært emne.