Opnå en mere kvindelig næse

Opnå en mere kvindelig næse
Opnå en mere kvindelig næse
Anonim

Hos kvinder, jo mere feminin, som næsen ser ud, desto mere afbalanceret ser ansigtet ud. Men nogle næse har egenskaber, der synes at passe til et mandligt ansigt - ikke en kvinde.

Hvis næsen er for bred, for pæreagtig, for flad, eller hvis tippet peger nedad for meget, kan næsen se ud som om den er for maskulin, simpelthen fordi den virker for fremtrædende og smider af ansigtsbalancen. Og hvis din hage er lille eller svag, kan det få næsen til at se endnu mindre feminin ud. En æstetisk tiltalende kvindes næse har et raffineret spids, der tiltrækkes opadtil nogensinde så lidt og en lige eller noget konkav bro. Når næsen mangler disse egenskaber, ser det ud til, at den burde være på ansigtet af en mand, da de har tendens til at have større næser, der matcher deres større knoglestruktur. Det er her et næsearbejde kommer ind.

Din plastikkirurg eller ansigts plastikkirurg kan feminisere din næse ved at hæve broens bredde og forlænge næsen, hvilket giver en engang maskulin udseende mere feminine kvaliteter. "Næsen skal afkortes og spidsen løftes, hvilket gør den mindre", siger Chicago plastikkirurg Julius Few, MD. For dem, der kun har brug for tipet adresseret, kan en tip plasty gøres. Brusk må muligvis tilføjes, som de fleste læger føler er den bedste løsning, fordi det er naturligt, biologisk og fungerer bedre til at omforme de eksisterende rammer, men det er ikke at sige, at implantater ikke har deres plads. "Silikoneimplantater kan virke og vil ofte. Men hvis der er et problem med implantatet, skyldes det næsten altid en eller anden form for skade på blødt væv, der kan være svært at rette eller være ukorrekt, "siger Oakland, CA, plastikkirurg Ronald Gruber, MD. Bare at indsnævre et bredt tip kan skabe et blødere og mere feminint overordnet look.

Populært emne.