Er din næse til at se dig sejere ud?

Er din næse til at se dig sejere ud?
Er din næse til at se dig sejere ud?
Anonim

Næsen kan med tiden falde og gøre ansigtet ældre og mere modent, end det virkelig er, men selv dem, der ikke oplever tegn på aldring, kan klage over en næse, der giver plads til et alderen udseende, der påvirker ansigtet som helhed.

Når næsen har et dråbe eller en stor pukkel eller bump på broen, kan den straks ligestilles med et gammelt udseende. Der er denne overbevisning, at næsen vokser med alderen. "Næsen vokser ikke fysisk større, men tippet kan faktisk falde ned på grund af dårlig støtte eller projektion ned på grund af spidsbrusk, som er for lange. Når dette sker, kan overlæben se længere ud, og det overordnede udseende er forbundet med aldring, "siger Chicago Ansigts Plastikkirurg Dean M. Toriumi, MD.

Men du behøver ikke at være middelalderen eller endda opleve de første tegn på aldring for at få en næse, der får dig til at se gammel ud. "Vi ser, at yngre patienter kommer til at klage over en hånende næse, der får dem til at blive ældre," siger Oakland, CA, plastikkirurg Ronald Gruber, MD. Det meste af tiden skyldes en mangel i brusk og struktur og støtte til næsespidsen - det hænger helt bogstaveligt fra slutningen af septum. Desuden kan et dråbe tip "gøre en høj bro eller hump synes mere tydelig, fordi spidsen hænger nedad så meget", siger Richmond, VA, ansigts plastikkirurg Michael Godin, MD. Enhver gang, at næsestrukturen ser ud til at overskygge resten af ansigtsegenskaberne, er der en afbrydelse af harmoni og balance. Nogle patienter føler, at jo større deres næse er, jo mere accentuerede fine linjer og rynker, især i kind- og øjenområdet, bliver.

Rhinoplastik eller et næsejob kan give ansigtet et totalt forynget udseende, fordi det omplacerer næsen og kan løfte tippet op. "For mange patienter kan blot genplacering af næsespidsen lidt op kan skabe et mere ungdommeligt og feminint udseende," forklarer San Francisco, ansigts plastikkirurg David W. Kim, MD. "På denne måde kan rhinoplastik tjene både til at forvandle og forynge, hvilket hjælper med at skabe et yngre og friskere udseende." At udjævne uregelmæssigheder giver plads til en mere strømlinet profil, der kan gøres med bruskudplantninger. Disse giver din plastikkirurg mulighed for at genopbygge næsens struktur, idet du lægger støtte til spidsen, så den bliver "plukket op" for et mere æstetisk udseende. Nogle gange er det bare at løfte næsens spids alt, hvad der er nødvendigt, da det giver en forkortende effekt.

Populært emne.