Tre måder at holde din hud ungdommelig

Tre måder at holde din hud ungdommelig
Tre måder at holde din hud ungdommelig
Anonim

Tænk topiske cremer og potions er den eneste måde at forhindre tegn på aldring? Tænk igen. Mens anti-aging formler bestemt ikke kan skade, er der mere til ungdommelig hud end bare hudpleje.

1. Solcreme. Dette er ingen hemmelighed, men at beskytte din hud mod solen er den bedste måde at forhindre, at din hud bliver ældet. Solskader er trods alt den første årsag til fine linjer og rynker. Bliv vant til at anvende solcreme hver dag (uanset vejret - det betyder også mørke regnfulde dage) med en SPF større end 15. "Sørg for at vælge en solcreme, der giver bredspektret beskyttelse mod begge skadelige UVB stråler, der bidrager at beskadige ydre hudlag eller modtage solskoldning og UVA stråler, der beskadiger dybere lag af huden, der bidrager til fine linjer og rynker, "siger New York dermatolog, Howard Sobel, MD. Hvis du rammer stranden, anbefaler Dr. Sobel at øge din SPF til mindst 30 og genanvende hver anden time.

2. Kost og motion. Du ved, det er godt for dit helbred, men en sund kost og moderat motion kan også holde din hud strålende. Forskning tyder på, at regelmæssig motion kan forbedre omsætningen og øge immunsystemet, hvilket kan give huden et mere ungdommeligt udseende. På samme måde fremmer en afbalanceret kost også sund hud. At spise en vifte af frugter og grøntsager, magre proteiner og sunde fedtstoffer vil give din hud en række vitaminer, mineraler, antioxidanter og næringsstoffer, der er nødvendige for celleomsætning og kollagenproduktion, fri radikalbeskyttelse mv.

3. Hvis du har ovenstående under kontrol, kan du prøve det Klar + strålende. Clear + Brilliant er en blid ikke-invasiv laserbehandling, der hjælper med at behandle og forhindre aldrende hud. Indarbejde 10-20 minutters behandlinger i dit eksisterende skønhedsregime, på samme måde som du vil have en ansigtsbehandling, hjælper med at forbedre hudens tone og tekstur. Hud er efterladt glattere, lysere og mere jævnt.

Populært emne.