Alles BFF Chrissy Teigen viser os sine Stretch Marks på Instagram

Alles BFF Chrissy Teigen viser os sine Stretch Marks på Instagram
Alles BFF Chrissy Teigen viser os sine Stretch Marks på Instagram
Anonim

I en verden, der er fyldt med Photoshop, spray, magisk konturering og ekstreme plastiske operationer, er det svært at sammenligne dig ikke med billedet, de perfekte berømtheder, vi ser på forsiden af hvert blad og endda sociale medier. Jeg mener, selv Beyoncé airbrushes hendes Instagram indlæg! Så hver gang i et stykke tid er det rart at nedbryde røg og spejle og vise resten af os, at disse smukke mennesker faktisk er, bare det … menneske.

Vores imaginære BFF, supermodel Chrissy Teigen, er den nyeste celeb for at vise den verden, hun er lavet af kød og blod og ikke Barbie plastik. The Sports Illustrated model sendte et ufiltreret Instagram foto igår af hendes stregmærker og et par blå mærker spottet over lårene. "Krympe fra bumping køkken skuffe håndtag i en uge. Stretchies siger hej! "Teigen billedet posten.

Bruises fra bumping køkken skuffe håndtag i en uge. Stretchies siger hej!

Et billede indsendt af @chrissyteigen onApr 12, 2015 kl. 9:09 PDT

For at flaunt hendes "fejl" og give en stolt shoutout til hendes stregmærker foran et publikum på ikke mindre end 1,9 Million Instagram tilhængere er mere end modige. De fleste celebs bunker på filtre, bruger de bedste makeup kunstnere og har en fotograf på hånden for at tage det bedste skud, før de selv overvejer at sende et billede til deres sociale medier. Derfor, for at sige, at dette indlæg er forfriskende er en alvorlig underdrivelse!

Chrissy Teigen er kendt for at holde det rigtigt på sin Instagram-konto (det er derfor vi elsker det så meget!), Så dette indlæg skal ikke komme som nogen overraskelse. Hendes relatable billeder får os til at ønske, at vi kunne lave mad, model og være så laid back som denne berømthed cool pige. For nu vil vi hvile let ved at vide, at vi deler et par ufuldkommenheder med den fantastiske stjerne.

Populært emne.