"Bobbi Kristina er vågen," siger Bobby Brown til koncert-goers

"Bobbi Kristina er vågen," siger Bobby Brown til koncert-goers
"Bobbi Kristina er vågen," siger Bobby Brown til koncert-goers
Anonim

Bobbi Kristina Brown, datter af den sene Whitney Houston og Bobby Brown, er "vågen" ifølge hendes far og hans søster, Tina Brown. Under en koncert på Verizon Theatre i Grand Prairie, Texas i sidste weekend, meddelte Bobby Brown til publikum, at "Bobbi er vågen. Hun ser på mig, "rapporterede TMZ. Du kan se et klip af Bobbys annoncering nedenfor:

Det har været næsten tre måneder siden Bobbi Kristina blev fundet svarende i et badekar i hendes Georgia hjem. Hendes tilstand har været usikker siden begyndelsen. Hun blev først placeret i en medicinsk induceret koma og sat til at blive taget af livsstøtte; ethvert forsøg på at vække hende fra koma resulterede i voldelige anfald.

Bobby Browns søster, Tina Brown, syntes at bekræfte sin brors gode nyheder, da hun tog til Facebook og skrev: "Så mange beskeder, undskyld kan ikke svare dem lige nu, men jeg kommer til dem senere.. Bare lad mig være dengang med min familie,, ja, hun vågnede og er ikke længere på livsstøtte !!!!!:):) Gud er god !! tak for dine bønner,, stadig en proces, men hun kommer til at være ok:):):):) "via US Weekly. Stillingen er siden blevet fjernet.

Selvom Tina og Bobby Browns bemærkninger giver håbet om Bobbi Kristinas fremtid, har de ikke konkret bekræftet Bobbi's nuværende tilstand. I sin erklæring hævder Bobby, at hans datter er vågen, men han fortsætter med at sige "hun ser på mig", hvilket fører os til at tro på, at hun måske er vågen til ham på en anden måde end blot at være bevidst.

Derudover fortalte en kilde for nylig Mennesker Magazine, "Så vidt jeg ved, har der ikke været nogen ændring. Vi håber stadig og beder, at Gud vil udføre et mirakel. Vi forlader det i Guds hænder."

Bobby Brown har endnu ikke frigivet en officiel erklæring om hans datters tilstand og undersøgelsen omkring den måde, hvorpå hun blev fundet. Vi vil fortsætte med at opdatere, da der opstår flere oplysninger.

Populært emne.