Ariana Grande's New Fragrance ser mistænksomt ud som En donut

Ariana Grande's New Fragrance ser mistænksomt ud som En donut
Ariana Grande's New Fragrance ser mistænksomt ud som En donut
Anonim

Ariana Grande, en 22-årig kvinde med 38 millioner Instagram-følgere, frigiver sin første duft. Spændende nyheder, for at være sikker, men Ariana's fans kan bemærke et overraskende motiv:ARI af Ariana Grandeser ærlig ud som to donuts, en gelé og en jordbær glaseret.

Efter hendes offentlige donut-licking hændelse, internet undskyldning tour og smalle flugt fra afgifter, synes Ariana at være tilbage på sukkervognen. Duften har noter af frugt og blomster, plus musker og skov og "et vanedannende antydning af marshmallow." Marshmallow … en anden stor form for donut.

Se dette indlæg på Instagram

Så spændt til endelig at dele flaske design til min duft med dig babbbbbes. Jeg er så forelsket i dette og kan absolut ikke vente med at dele det med dig. ARI vil være i butikker i september, så i løbet af sæsonen, tjek en sjov bag scenen videoen fra printskuddet, inspireret af nogle af mine yndlings gamle film. arianagrandefragrances.com #beyou p.s. at udslette i slutningen var helt ikke iscenesat på nogen måde form eller form 🙈🙈🙈🙈💘

Et indlæg delt af Ariana Grande (@arianagrande) den

Ariana uddybede i en erklæring, "Jeg er så begejstret for alle mine fans at se ARI flaske - jeg arbejdede tæt sammen med holdet og designeren for at skabe en flaske, der repræsenterer alt, hvad jeg elsker. Det er smukt, feminint og flirtigt på samme tid. Pom-Pom er bare et ekstra blink, der får mig til at smile hver gang jeg bruger duften. "

"Det lugter som en drøm," siger Ariana. Men hvordan smager det?

Populært emne.