At tro er at se: Brug mindlessness (med tanken) for at forbedre synsstyrken

At tro er at se: Brug mindlessness (med tanken) for at forbedre synsstyrken
At tro er at se: Brug mindlessness (med tanken) for at forbedre synsstyrken
Anonim

Hvis du har lidt mere problemer med at læse vejskilte end du gjorde sidste år, kan denne undersøgelse give dig lidt trøst. Det viser sig, at din vision ikke er helt ude af din kontrol: det har meget at gøre med din tankegang.

I den første del af denne undersøgelse blev studerende i MIT's Reserve Officer Training Corps-ingen af dem uddannet til at være piloter. Indtastede en flysimulator. Det første sæt af elever blev "piloter": de havde hærens træthed, så på en realistisk skærm og gjorde flyve manøvrer. Den anden gruppe fik at vide, at simulatoren var brudt og rollespillet som piloter.

Piloter antages almindeligvis at have stor vision, og at bias var alt, hvad der var nødvendigt for at forbedre det virkelige livssyn. Fyrre procent af deltagerne i den første gruppe havde bedre syn i simulatoren end før eksperimentet, og ingen i den anden gruppe gjorde det.

I anden del af undersøgelsen blev deltagerne fortalt, at motion forbedrer syn. De, der gjorde hoppejakker - som de fleste overvejer øvelse - oplevede større forbedringer i deres vision end dem, der hoppede over, som de fleste tænker på som barns leg, ikke motionere. Igen forbedrede mindfulness "naturlig" evne.

Endelig vendte eksperimenterne det normale øjeoversigt, hvilket gjorde bogstaverne større i modsætning til mindre og sammenlignede resultater. Deltagere, der læser et omvendt øjeoversigt, udførte meget bedre end dem, der læste et standard øjeoversigt. Det gjorde også deltagere, der læste et øjeoversigt, der startede to tredjedele af vejen ned. Hvis folk ikke var sat på deres syn, gav ud som de flyttede ned i diagrammet, gjorde det det ikke.

Resultatet: Hvis du tror du er stjernen i oftalmologi-kontoret, kan du bare kende tættere på den uhyggelige 20/20.

Populært emne.