Top 5 mest skandaløse krav fra 2011

Indholdsfortegnelse:

Top 5 mest skandaløse krav fra 2011
Top 5 mest skandaløse krav fra 2011
Anonim
Hvert eneste dag overskriver hundreder af overskrifter opmærksomhed med iøjnefaldende påstande om fødevarer, der redder dit liv, kemikalier, der gør dig vanvittig, og toksiner, der bare venter på at "dræbe dig", ideelt skrevet i ALLE CAPS med mange udråbstegn.
Hvert eneste dag overskriver hundreder af overskrifter opmærksomhed med iøjnefaldende påstande om fødevarer, der redder dit liv, kemikalier, der gør dig vanvittig, og toksiner, der bare venter på at "dræbe dig", ideelt skrevet i ALLE CAPS med mange udråbstegn.

Hvilken tror du, og hvilken vælger du at glemme?

I år har vi samlet en liste over de fem bedste facepalm-værdige "resultater" af 2011-sundhed og skønhed nyheder dig bør ikke Husk, når din ferie tømmermænd falder.

MERE: Top 10 Game-Changing Stories of '11

1 "Din shampoo vil gøre dig fed!"

Hørt om "kemiske kalorier?" Hvis du læser overskrifterne, der hævder at din shampoo gør dig fed, så har du sikkert. Men før du bliver en grungy, my-hair-vasker-selv hippie, pas på dette: Den egentlige undersøgelse sagde intet om din shampoo.

MERE: Hype About Fedt Shampoo

Hvad undersøgelsen gjorde sig er, at phthalater-kemikalier findes i tonsvis af produkter fra smøremidler til maling til skønhedsprodukter - kan smide din krops hormonbalance og muligvis bidrage til vægtforøgelse. Men linket er lille, og du vil have brug for en seriøs toksinopbygning for virkelig at se nogen effekter.

Bundlinie: Shampoo har stadig ikke noget på en stor ol 'pint is.

2 "Recessionen forårsager depression."

Hvis penge er stramt, behøver du ikke at tilføje depression til din liste over sengetid bekymringer. Tsk-tsk til alle de nyhedsrapporter, der forsøgte at sige, du skulle!

Journalister misforstod en stat, der viser en 43 procent stigning i SSRI-antidepressiva recept fra 2006-2010, hvilket fejlagtigt tilskriver det til recessionen. I virkeligheden er stigningen sket af andre grunde (herunder stigninger i langvarige recept og SSRI-recept for alt fra angst til hot flashes).

Det er tilstrækkeligt at sige, at ingen af disse grunde har noget at gøre med din bankkonto.

Bundlinie: Du kan være sikker på at penge stadig ikke kan købe lykke.

3 "Fede venner gør dig fed."

Hvis du har blæst fra dine fede venner på grund af denne New England Journal of Medicine studie, der hævder, at fedme spredes i sociale netværk, så skal du bedre kravle tilbage og kysse deres fødder, stat.

Da undersøgelsen kom ud i 2007, fandt resultaterne overskrifter overalt fra New York Times til Scientific American, men i år angreb en række eksperter påstandene og sagde, at der ikke var tilstrækkeligt bevis for at komme til sådanne dramatiske konklusioner.

Bundlinie: Fedt er ikke smitsom (i det mindste så vidt vi ved).

4 "Rioters har hjernekemiske mangler."

I år oplevede et væld af opløser, oprør, erhverv, du hedder det, og nyhedsforretninger blev forvrængt for at finde undersøgelser for at forklare kaoset. Resultatet? Overskrifter, der hævder rioters hjerner, har kemiske mangler.

Undersøgelsen, der inspirerede overskrifterne, fandt faktisk, at lavere niveauer af GABA-neurotransmittere er korreleret med højere impulsivitetsniveauer som reaktion på stærke følelser eller jeg-behov-det-nu opfordrer. Det nævnte ikke engang rioters - en fejlfortolkning, som forskerne senere korrigerede offentligt.

Bundlinie: Hvis du vælger at brænde ned en bygning, skal du ikke bebrejde det på dine GABA-niveauer.

5 "Midlife Women Hate Their Reflections!"

Tidligere i år viste en undersøgelse formentlig, at 90 procent af kvinder over 40 hader deres refleksioner og har eksperter - en ekspert, virkelig, med ikke mere end en B.A. i psykologi-kald "midlife mirror angst syndrome." (Sandsynligvis en nær fætter til "dårlig belysning induceret nødsyndrom.")

Men de forsømte at nævne, at denne "forskning" stammer fra uformelle, upublicerede resultater fra en undersøgelse, der er givet af en online modeforhandler, på kun 1200 kvinder. I rent videnskabelige termer er resultaterne samlede B.S.

Bundlinie: Midlife spejl angst syndrom kommer ikke til at få dig.

Populært emne.