Touch for din sundhed

Indholdsfortegnelse:

Touch for din sundhed
Touch for din sundhed
Anonim
Hud er mere "berørbar", når den er blød og glat. Her er de produkter, der vil invitere alle slags kærtegn i dit liv (læs: håndhold, kysse, kramme, massere, åh min).
Hud er mere "berørbar", når den er blød og glat. Her er de produkter, der vil invitere alle slags kærtegn i dit liv (læs: håndhold, kysse, kramme, massere, åh min).

1HAND-HOLDING:

Behovet for at holde hænder er ikke kun de ting, der tilhører Beatles 'klassikere. Næsten 60 procent af amerikanerne ønsker, at de havde mere håndhold, ifølge Floyds undersøgelse.

Og det er godt for dig: At holde en elskede hånd sænker stressniveauet ved at dæmpe din krops stressreaktion. Håndholding tjener også en vigtig social funktion, fra det tidspunkt, hvor vi er småbørn til, når vi er gamle og grå. "Det er en forbindelse, vi aldrig vokser ud af," siger Eells. "Håndholding viser synligt en forbindelse:" Jeg hører til denne person lige nu. ""

FORSKNING: Tryk på Overfører subtile følelser

Hold lotion praktisk: Eos Everyday Nourish Hand Lotion, $ 3,99

Læs mere

Slip disse små gutter i tasken og aldrig være uden bløde hænder. De er fulde af vitaminer, shea smør og havre ekstrakt, men fri for parabener, farvestoffer og andre kemikalier.

Forsæt super-tørre hænder: CeraVe Rendering Lotion, $ 15.99.

Salicylsyre og ammonium lactat hjælper slough væk død hud, så fugtighedsgivende ingredienser kan trænge dybt ind i hudlag.

2KISSING:

En god snogging session smelter væk dine bekymringer og øger dit humør. Den gode nyhed er, at du ikke behøver at have en filmværdig makeout for at få store fordele. Disse pecks udvekslet hele dagen kan bare være nok. Par, der kysser oftere, er mere tilfredse med deres relationer og rapporterer lavere stressniveauer. Forskning viser, at kysse kan endda bidrage til at reducere allergiske symptomer.

Beskyt følsomme smackers: , $2.99.

Aflaster lejede læber, samtidig med at man forhindrer solskoldning og vindbrænding.

Læs mere

Male en smuk pout Clark's Botanicals Ultra Rich Lip Tint, 19 dollar.

Pakket med naturlige fugtighedscreme og fås i seks nuancer, en varmere end den næste.

3HUGGING:

Kvinder, der får flere kram fra deres romantiske partnere, har lavere blodtryk. At give din bedste ven eller søde en klemme er forbundet med en sænket hjertefrekvens og et løft af det varme-'n'-fuzzy følelseshormon, oxytocin.

Men hvad nu hvis du er forsigtig med at invadere din vens private rum med et bjergkram? "Når du ser en ven forstyrret, så spørg dem, om de vil have et knus," antyder Eells.

MERE: Den anden side af oxytocin

Læs mere

Udstråle en frisk duft: Sun Kiss Eau de Toilette, Body Shop April 2012, $ 25.

Lugtende gode får folk til at komme nærmere. Denne duft har noter af sandeltræ og jasmin, som er beroligende og kan endda hjælpe med at reducere angst.

4MASSAGING:

Massage bringer på bølger af følsomme hormoner - og føles bare helt fantastisk. At få en nakke- eller skuldermassage fra en partner viser sig at reducere stresshormonet kortisol. Derudover kan en god rubdown endda forbedre immunforsvaret.

Et beroligende miljø er nøglen, herunder dimmelygter og en reagerende massage terapeut eller partner. At få en massage frigiver et trøstende hormon svar, der er beslægtet med at en baby bliver swaddled i et tæppe, ifølge Michael Finkelstein, M.D., grundlægger af SunRaven Center i New York. "Hormonresponsen er den samme," siger han. Dette indbefatter frigivelsen af oxytocin under afslapningsresponset.

MERE: Guide til alternativ medicin

Læs mere

Forbedre oplevelsen: Rolig blanding Essential Oil, Jurlique, $ 24

Linalool, en forbindelse fundet i mange æteriske olier som sød orange og lavendel, reducerer stress. Spørg massage terapeut, hvis de har massageolier indeholdende forbindelsen eller hvis du kan tilføje aromaterapi til tjenesten. (Selvfølgelig kan du altid gøre dig selv hjemme hos en villig partner.)

5SCRATCHING:

Forsøger at lindre en kløe? Ankelen har en af de mest intense kløer, ifølge forskningen, og føles det mest behagelige sted at ridse. Små nervefibre bidrager til den ubehagelige kløende fornemmelse. Forskere ser på, om der er nervefibre forbundet med fornøjelse, hvilket kunne forklare, hvorfor den bageste ridse føles åh så godt.

Men ved at holde din hud fugtig og irritation fri, behøver du ikke engang at ridse i første omgang. (Stadig vil vi aldrig slå ned et ridsebud.)

MERE: Nogle kropsdele føles bedre at skrabe end andre

Læs mere

Hold din gams fugtet: Alba Botanica Moisturizing Cream Shave, Mango Vanilla, $ 3.29.

Hydroaktiv teknologi hjælper med at forhindre tør kløende hud. Tilgængelig uscentret til følsom hud.

Har du stadig kløende pletter? Neosporin EssentialsDaily Moisturizing Cream, $ 11.49

Klinisk vist at kvælde kløen på kontakt og genoprette sundere hud om tre dage.

Populært emne.