Aromaterapi produkter: Vi forsøgte det

Indholdsfortegnelse:

Aromaterapi produkter: Vi forsøgte det
Aromaterapi produkter: Vi forsøgte det
Anonim
Når aromaterapi hjælper med at få dig i den rigtige tankegang, vil din krop følge. Her gennemgår vi fem aromaterapi-produkter, der passer til alt fra at lindre stress for at bremse din appetit.
Når aromaterapi hjælper med at få dig i den rigtige tankegang, vil din krop følge. Her gennemgår vi fem aromaterapi-produkter, der passer til alt fra at lindre stress for at bremse din appetit.

MERE: Læs den komplette aromaterapiartikel

1Aveda Stress-Fix Body Lotion og stress-Fix Concentrate

Jeg er en sucker for alle ting Aveda (jeg dør over underskriften urte dufte), og nye stress-fix skuffer bestemt ikke. Den bevarede stress-reliever lavendelolie er dejlig, men det er den halvt krydrede clary salvie, der er den virkelige stjerne i denne blanding. Jeg finder mig selv rullende koncentreret på mine håndled i løbet af dagen, når jeg skal tage en hjernepause. Jeg lukker mine øjne, sætter min næse til mine håndled og tager et par dybe vejrtrækninger, og jeg kan næsten lade som om jeg er i en zen spa i stedet for min kabine.

Læs mere

Kroppens lotion er også stor, men duften er lidt stærk til allover brug, i det mindste for mig. Men hej, hvis dine stressniveauer er gennem taget, kan hoved-til-tå stress-fix bare være hvad lægen bestilte.

Bundlinie: Dette har en hurtig beroligende virkning, når deadlines er truende. -Courtney Dunlop, YouBeauty Senior Editor

QUIZ: Hvor stresset er du?

Aveda stress-Fix Body Lotion, $ 28 og stress-Fix Concentrate, $ 22

2Ascents af Aeroscena nr. 23 kantsten

Med en blanding af grapefrugt og pebermynte for at reducere din appetit, "viste Aeroscena, at der er en videnskab bag, hvordan duften påvirker menneskelig adfærd. Disse pint-store pakker er perfekte til tøjning, når et svensk fisketryk går i overdrive. Løft blot den stribede fane på den indvendige pakke, tryk forsigtigt for at frigøre en aromaterapi og sniff dig til tynde. (Okay, jeg kunne overdrive.)

Læs mere

Selvom jeg ikke kan hævde produktet var nøglen til at presse i mine tynde jeans, placerede jeg strategisk en pakke på mit kontor chokoladeforsyning. I stedet for at nå frem til min eftermiddags søde behandler valgte jeg at forkæle de opløftende dufte af grapefrugt og pebermynte.

Bundlinie: Citrusbruddet kan "bremse" dit begær og købe dig nok tid til at overveje at gribe frugt over slik. -Anne Roderique Jones, YouBeauty Social Media Manager

QUIZ: Hvad er din spisende personlighed?

Ascents af Aeroscena nr. 23 kantsten, $ 4,95

3Chakra Balanceringsblandinger af Rhiamon: Second Chakra

Swiping roll-over på tværs af mine håndled, skød den dristige blanding af blodappelsin, jasmin og neroli (appelsinblomst) mig ud af min skrivebrød og i øjeblikket. Denne særlige roll-on er mærket "Jeg føler," og med god grund - den målretter den anden chakra (energi center) for kreativitet og sensualitet (!).

"Når du bruger dem med en positiv bekræftelse ['Jeg føler'], krystalliserer du den positive erklæring i det limbiske system. Når du lugter det igen, har du direkte adgang til den positive oplevelse, "siger aromaterapeut Adora Winquist.

Læs mere

Virkede det? Nå, det gav mig en pause for at komme uden for mit hoved, lade ideer komme over mig (kreativitet?). Og den forbløffende duft bragte mig ind i natten og udstrålede et intrigsvække (tør jeg sige, sensualitet?).

Bundlinie: Prøv det for en opløftende pluk mig! -Angelica Catalano, YouBeauty Assistent Editor

Chakra Balanceringsblandinger af Rhiamon: Andet Chakra, $ 15

4Kneipp Valerian & Hop Sleep Well Herbal Bath

Denne badolie blanding af to urter, valerian og humle hævder at det vil fremme afslapning og en god nats søvn. Jeg må sige, efter iblødsætning i karbad i 15 minutter, det virkelig leveret. Duften af olien lavede til et af de mest afslappende og aromatiske bade, hvorefter jeg havde en meget afslappende og dyb søvn. (Bare 20 minutter senere!)

Læs mere

Hvorfor virker det som en charme? Valerian og hopa er beroligende urter, der anvendes gennem alderen som søvnhjælp.

MERE: Få din bedste skønhedssøvn

Bundlinie: Dette kan hjælpe dig med at sove med søvn. -Letitia Wells, BeautySage direktør for køb

Dette produkt er tilgængeligt på vores søsterside, BeautySage, hvor vi kun sælger produkter, der har vist sig at fungere!

Kneipp Valerian & Hops Sove godt Herbal Bath, $ 20

521 Drops Hovedpinehjælp Roll-on

Jeg får hyppige hovedpine og lejlighedsvis migræne, der kun kan tackles ved at tage medicin. Så jeg var lidt skeptisk til, hvor godt et aromaterapi produkt kunne tæmme smerten. 21 Dråber Hovedpineformulering indeholder en blanding af æteriske olier: palisanderolie, lavendelblomstolie og pebermyntebladolier. Påstanden: Inhalation af olier siges at stimulere blodgennemstrømningen til hjernen for at lindre vasokonstriktionen bag en bankende hovedpine.

Læs mere

Når jeg følte, at det var hovedpine, der kom på, ville jeg påføre rollen under min kæbe, som anvist, eller bare tage af hætten og indånde den milde duft. Det har en beroligende effekt og overraskende forhindrede eventuelle tidlige hovedpinelignende advarselssignaler fra at udvikle sig til fuldblods hovedpine, hvilket redder mig fra at tage medicin.

Bundlinie: 21 drops hovedpine aromaterapi syntes at konsekvent hjælpe med at stoppe hovedpine, før de startede, så længe du begynder whiffing disse æteriske olier tidligt. -Rachel Grumman Bender, YouBeauty Sundhedsredaktør

MERE: Hovedpine årsager og lindring

21 Drops Headache Relief Roll-on, $ 29

Populært emne.