7 Bedste opgavelister

Indholdsfortegnelse:

7 Bedste opgavelister
7 Bedste opgavelister
Anonim
Uanset om vi løber ærinder, administrerer flere arbejdsprojekter på én gang, planlægger en familiesammenføring eller handler for alle ingredienserne i den grønne smoothie opskrift, bruger vi et flertal af vores dage, der henviser til og krydser ting fra-lister.
Uanset om vi løber ærinder, administrerer flere arbejdsprojekter på én gang, planlægger en familiesammenføring eller handler for alle ingredienserne i den grønne smoothie opskrift, bruger vi et flertal af vores dage, der henviser til og krydser ting fra-lister.

Men det er ikke nødvendigt at stresse over det.

Takket være smartphones, tabletter, bærbare teknologi- og softwareudviklere er det en god tid for produktivitetsværktøjsopdagelse. Antallet af apps lovende at holde dig organiseret, få tingene gjort og gøre dit liv nemmere ser ud til at blive større hver dag. Den eneste hårde del er at vælge den der passer bedst til din personlighed og livsstil.

Hvis du er god til at styre opgaver i dit hoved, kan du sikkert springe over dette galleri. (Her skal du læse denne her i stedet.) For resten af os er her en liste over to-do-list apps, vi synes er værd at spinde.

1Wunderlist

Tilgængelig til: Android, iOS, Windows, Mac OS

Pris: Gratis at downloade, oplås pro funktioner til $ 4,99 om måneden eller $ 49,99 om året med Wunderlist Pro for Business.

Koldeste funktioner: Interfacen arkiverer alle dine lister i et indboks-lignende format, hvilket gør det nemt at holde sig på toppen af alt. Den understøtter tidsbegrænsede påmindelser, tilbagevendende dosering og prioritering af opgaver. Samarbejdsfunktionerne er også nemme at bruge-indbydende kontakter for at se eller bidrage til en liste er en intuitiv og problemfri proces, der er let for enhver begynder at finde ud af.

Skal prøve hvis Du administrerer jævnligt flere skemaer eller teams projekter og har brug for hurtig adgang til dem til enhver tid.

Spring det over hvis Visning af din "Film jeg skal se" -liste ud for dine "Board Meeting Bulletpoints" vil distrahere eller overvælde dig i stedet for at få dig til at føle dig organiseret.

2Google Keep

Tilgængelig til: Kun Android

Pris: Ledig

Koldeste funktioner: Interfacet ser ud som små klæbende noter på en flad overflade. Den synkroniseres med din Google-konto, så du kan se dine ting (og få påmindelser) overalt. Du kan oprette flere notattyper: tjeklister, stemme notater og billednotater og noter kan søges.

Skal prøve hvis du er en seriel listen maker og kan lide (skal?) forlade dig selv mange noter med påmindelser.

Spring det over hvis du søger samarbejdsfunktioner som evnen til at dele en liste med en gruppe.

3Carrot

Tilgængelig til: kun iOS

Pris: $2.99

Koldeste funktioner: Udråbt af sin udvikler som "den første til at gøre listen app med en personlighed," Carrot er vært for en robot stemme, der går dig gennem dine lister som om de var niveauer i et videospil. Når du krydser noget fra din liste, får du point og en sarkastisk kommentar som "slacker" eller "well la di da." Rack up nok point og du vil vinde en killing, som du kan klæde dig i søde tøj.

Skal prøve hvis du har en sans for humor og har brug for noget - endda et falsk incitament - for at distrahere dig fra at udsætte.

Spring det over hvis gamefication og virtuelle belønninger er ikke dine ting.

4TeuxDeux

Tilgængelig til: kun iOS

Pris: Gratis at downloade og prøve i 30 dage. Derefter er det $ 2 om måneden, betalt årligt eller $ 3 om måneden, betalt månedligt.

Koldeste funktioner: Smarte tilbagevendende opgaver. (Eksempel: Hvis du skriver "dans hver dag" i et felt, vil du automatisk danse et tilbagevendende element på din daglige opgaveliste.) Det synkroniseres også automatisk i web-applikationen og i smartphone i realtid. Men det vindende punkt med forskel er det zenlignende design. Det er ligesom at have en smuk, organiseret ven med perfekt hår overtage dit travle liv og fortælle alt, hvad der skal være fint.

Skal prøve hvis du elsker en ren, minimalistisk grænseflade uden støj overhovedet.

Spring det over hvis du vil have klokker, fløjter, lydeffekter og sassy programmeringsnotater til at motivere dig til at få tingene gjort.

5TickTick

Tilgængelig til: iOS og Android

Pris: Gratis at downloade. Lås præmiefunktionerne op for $ 1,99 om måneden eller $ 19,99 om året.

Koldeste funktioner: Du kan organisere opgaver med hashtags. Eksempel: Tilføj #thisweekend til et udvalg af elementer for at sortere dem sammen i en listevisning. En anden unik funktion er den indbyggede kalendervisning, som automatisk tilføjer opgaver med bestemte dage og tider til den kalender, du ønsker (f.eks. Din Google-kalender eller iCal).

Skal prøve hvis du er bundet til din dosis hele dagen lang. Den robuste grænseflade giver dig mulighed for at plove igennem selv de mest almindelige opgaver med en følelse af præstation. Det er som at have et privat missionskontrolcenter.

Spring det over hvis du ville føle dig mere produktiv på en grænseflade, der tjener et projekt eller en liste ad gangen snarere end alt på én gang.

6Any.Do

Tilgængelig til: Android, iPhone (ikke iPad), Chrome

Pris: Gratis at downloade. Pro abonnementer er $ 2,99 om måneden eller $ 26,99 om året.

Koldeste funktioner: Det giver dig en daglig morgen rundown af din dag, minder dig om at returnere ubesvarede opkald, og giver dig mulighed for at oprette nye opgaver via e-mail.

Skal prøve hvis du sidder på en computer hele dagen og er på din smartphone resten af tiden (cloud sync funktionen gør overgangen mellem enheder helt sømløse).

Spring det over hvis du er forvirret af skyen eller vil hellere operere fra kun en enhed.

7ToDoIst

Tilgængelig til: iOS og Android

Pris: Gratis at downloade. Lås op præmie funktioner for $ 29 om året.

Koldeste funktioner: Placeringsadvarsler, som sender meddelelser, når du ankommer eller forlader en bestemt placering. Delte opgaver og lister, lister på flere niveauer (for når dine lister har brug for underlister) og e-mail-besked, når et holdmedlem redigerer en opgave.

Skal prøve hvis du leder efter en letvægts grænseflade, der kan understøtte teamprojekter ud over personlige lister.

Spring det over hvis du leder efter en simpel listeleder uden en bred vifte af detaljerede funktioner.

Populært emne.