Meditere for energi

Meditere for energi
Meditere for energi
Anonim

Tænk på de aktiviteter, du pakker ind i en enkelt dag. Kan du tjekke dem med lethed, eller føler du dig saapet af energi midt om dagen?

Hvis vedvarende energi er dit mål, er meditation et værktøj, du vil holde tæt ved hånden. Nøglen er ved at udvikle en tilstand af fredelig bevidsthed, der giver dig mulighed for at spare energi, som ellers kan blive spildt i løbet af dagen. "Så meget af vores energi er brugt i overflødig aktivitet, som bekymrende. Når vi roer os selv, skaber vi plads til mere energi, "siger Deb Shapiro, meditationsekspert og medforfatter (med sin mand Ed Shapiro) om" Be the Change."

Ed Shapiro forklarer, at meditation er som en banan for vores "monkey minds", som springer rundt, fuld af distraherende tanker, der giver os mentalt ånde. Videnskabelige undersøgelser er lige begyndt at dokumentere meditationens effekt på energi. I en otte-ugers studie i New Mexico undersøgelsen viste et mindfulness-baseret stressreduktionsprogram, der omfattede meditation, effektivitet i at øge energi og reducere smerte. Og en otte-ugers undersøgelse af en lignende mindfulness meditationsteknik blandt kræftpatienter bemærkede øget energi som en positiv effekt af øvelsen.

Sådan starter du:

Konsentrere sig om kroppens livskraft, kendt som prana, siger Shapiros. Sidder i en behagelig position med lukkede øjne, bliver opmærksom på din fysiske krop og visualiser din livskraft. Træk vejret gennem næseborene og visualiser hele din krop fyldt med lys og energi. "Bliv opmærksom på vejret. Visualiser hele kroppen at trække vejret og forbinde med den energiske livskraft ", siger Ed. "Når du slapper af, visualiserer du energi, der bevæger sig ind i områder, der er trætte eller skadede." Fortsæt i mindst fem minutter, og arbejd op til længere sessioner, der kan genoplade dig hele dagen.

Populært emne.