8 afrodisiaks fødevarer for at få dig i humør

8 afrodisiaks fødevarer for at få dig i humør
8 afrodisiaks fødevarer for at få dig i humør
Anonim

Valentinsdag er næsten her, hvilket betyder, at det er på tide at pusse på dine wooing færdigheder. Gør det bedre end en æske chokolade i år (selvom vi kan lide chokolade bare fint) og hengive i afrodisiakernes verden. For at være retfærdige er undersøgelser lidt ufattelige på egentlige sexytime fordele, men foreningen skulle komme fra et eller andet sted, ret? (Plus, listen er fuld af utroligt sunde fødevarer, så hvorvidt de videnskabeligt øger din libido eller ej, får de næringsstoffer, du har brug for til et godt helbred - herunder seksuel sundhed - og skønhed er bundet til at få dig til at føle sig sexier på begge måder!) Maria Marlowe, en certificeret sundhedstræner og forfatter af Detox uden deprivation, lad os ind på nogle af fødevarerne - bortset fra østers, som oftest omtales som afrodisiakum - der er forbundet med at få dig i humør. Nogle har en uhyggelig lighed med kønsorganer; andre har masser af vitaminer, der bidrager til seksuel sundhed. Uanset hvad, skal du fylde din Valentinsdag menu med dem lige i tilfælde.

  • Asparges:Denne lange stangformede grøntsag blev først noteret som et afrodisiakum i en arabisk sexmanual fra det 15. århundrede med titlen "The Parfumed Garden", sagde Marlowe - for det åbenbart, for sin falske form. Asparges indeholder vitamin E, som Marlowe siger hjælper med at øge libido. Det er også fuld af folsyre, som nogle undersøgelser har vist øger histamin, et hormon, der er vigtigt for orgasme.
  • avocadoer:"Beundret af aztekerne, deres ord for denne cremet frugt,ahuacatl, direkte oversætter til "testikler", fordi det var, hvad de troede, at det så ud som om de voksede i par på træet, "delt Marlowe. Dette førte dem til at betragte det som en afrodisiakum. Ligesom asparges er avocados også fyldt med E-vitamin, hvilket hjælper med at lette helbredende produktion af hormoner som testosteron, østrogen og progesteron - alt vigtigt for at opretholde et sundt sexdrev.
  • Mandler:Kvinder, der søger at forbedre deres frugtbarhed, bliver undertiden instrueret om at spise mandler som en naturlig frugtbarhedsbehandling på grund af deres høje niveau af sunde fedtstoffer. Andre undersøgelser tyder på mandler kan forbedre sædceller. Disse sunde nødder er historisk betragtet som et symbol på frugtbarhed, sagde Marlowe, "og nogle mener, at deres søde lugt fremkalder lidenskab hos kvinder."
  • Banan:Bananer er en anden mad, der falder ind under kategorien "penisformet, så vi kan ikke hjælpe, men forbinder dem med penetration." Men de er også fulde af kalium og B-vitaminer, begge vigtige for regelmæssig kønshormonproduktion. "Enzymet bromelain er især libidoforstærkende for mænd," sagde Marlowe.
  • Chile Peber:Chiles får dit blod til at pumpe, øge omsætningen og stimulere nerveender, takket være en forbindelse kaldet capsaicin. Alt, der øgede blodgennemstrømning og stimulering, har vist sig at revidere libido.
  • Chokolade: Det er ikke super originalt - men det virker! Cacao indeholder tryptophan, som hjælper med at øge serotonin, hormonet, som gør dig glad. Det indeholder også stimulerende phenylethylamin, det samme kemikalie, der frigives i hjernen, når du bliver forelsket. "Mens forskere tror, at du skal spise store mængder for at få nogen form for fysiologisk afrodisiakologisk effekt, kan det være, at kærlighed og chokolade er så sammenflettet i vores sind, at det er mere den psykologiske forening, der gør os til gode", bemærkede Marlowe.
  • figner:OK, lad os bare være stumpe: Figs slags ser ud som æggestokke, når du skærer dem i halvdelen. Eller hængende på træet, mere som testikler. Marlowe sagde også, at de blev anset for at være Cleopatras favoritfrugt, så måske de spillede en rolle i hendes forførende tendenser.
  • Honning:"Denne søde og klæbrige nektar er fyldt med B-vitaminer, der er nødvendige til testosteronproduktion og bor, som hjælper kroppen med at bruge og metabolisere østrogen," sagde Marlowe. Legenden siger, at ordet "bryllupsrejse" kommer fra en gammel tradition, der går tilbage til det 5. århundrede, da nygifte drak en honningbaseret alkoholholdig drik i 30 dage (den første måne) efter ægteskab for at hjælpe dem med at blive bekendt med soveværelset. Hej, det kunne ikke skade.

Valentinsdag Traditioner fra hele verden 14 Fakta om Valentinsdag i én sætning Hver 5 afrodisiaks-inspirerede skønhedsprodukter

Populært emne.