Arbejde Burnout før Big 3-0

Arbejde Burnout før Big 3-0
Arbejde Burnout før Big 3-0
Anonim
Thinkstock

Symptom # 1: Du nyder din middagsmat fordi det bryder arbejdsdagen.

Symptom # 2: Du er kritisk eller utålmodig med din kammerat.

Symptom # 3: Du har lyst til at arbejde mere effektivt på kontoret, og at der ikke er nok timer på dagen.

Diagnose? Det kan være en måndag om mandagen … eller du kunne klatre op ad stigen til udbrændthed.

Burnout er et psykisk stresssyndrom, der opstår som et "svar på kroniske følelsesmæssige og interpersonelle stressorer på jobbet." Udover følelser af overdreven stress kan udbrænding ødelægge personlige forhold og forårsage træthed, søvnløshed, depression og angst.

Hvad er værre? Det kan sprede sig gennem gen Y-kvinder som brand.

Hvad sker der

Larissa Faw, en Forbes forfatter, hævder at udbrændthed blandt under 30 kvinder er pandemi. Med henvisning til McKinsey-forskning skriver hun, at mens 53% af erhvervslivet på erhvervslivet går til kvinder, udgør de kun 37% af midtforvaltningen, og kun 26% fortsætter med at blive næstformænd og seniorledere. I mellemtiden er mænd dobbelt så tilbøjelige til at komme videre i alle faser.

Den skyldige? Faw siger, at kvinder måske "simpelthen har nået deres brudpunkt, efter at deres barndomme har udviklet velafrundede resuméer." Derudover kan mange kvinder have haft urealistiske forventninger til arbejdsmarkedet, herunder de lange timer, der kræves af dem og "dagen til -dags drudgery ", som kan komme som et chok efter college.

For det første er arbejdet kvinder værre for at passe sig selv. Hun siger: Mænd er 25% mere tilbøjelige til at tage pauser i løbet af dagen til personlige aktiviteter og 35% mere tilbøjelige til at tage tid alene til afslapning. De går også på tur og går ud til frokost oftere end deres kvindelige kolleger.

MERE FRA LEARN VEST: 8 måder at arbejde balancen på

Og i tilføjelse …

I betragtning af at mange unge kandidater startede deres college karriere i recessionen og uden tvivl er blevet ramt af data om flagrende jobmarkedet (har du set det, at flere arbejdsløse for første gang i historien har noget college-uddannelse end ikke?), Det kunne rent faktisk være mere end for høje forventninger og for lidt selvbehandling (selvom det utvivlsomt er faktorer).

Vi tror snarere, at enhver udbrændthed, der er særlig for unge kvinder, stammer (ud over de vanlige skyldige i uklare forventninger, funktionsdygtig kontordynamik, dårlig jobform og manglende kontrol) fra, at kvinder har mange forventninger til dem ud over dem sæt på kontoret.

Ekspert Carol Frohlinger, forfatter af "Hendes plads ved bordet" og "Nice Girls Just Do not Get It" er enig i at kvinder taler med samfundets forventninger om, at de skal være i et engageret forhold med deres øjne på prisen, så tale om ægteskab og familie. (Og når de opnår disse ting? Så skal de håndtere "dobbeltskiftet" af arbejde og moderskab.)

8 trin for at undgå udbrændthed

Så hvad kan du gøre ved alt dette? Mens du sandsynligvis ikke vil være i stand til at få din chef til at vende din 7 til 7 i en 9 til 5 eller få dine forældre til at stoppe med at spørge, når de kan forvente grandkid # 1, kan du forhindre udbrændthed.

Sådan er det:

1. Juster dine egne forventninger.

Hvis Faw havde ret, og du forventede at din B.A. på engelsk skulle blive en medarbejderforfatterposition på The New York Times dagen efter eksamen, så er det på tide at justere. Alle er nødt til at starte et sted, og der er et eller andet sted i bunden af pakken.

Hold hovedet højt og ved at bevise din kompetence på selv de mest meningslige opgaver, samtidig med at du opretholder en positiv og professionel indstilling, hjælper du med at holde din karriere i den retning du ønsker.

2. Lær at 'Administrere'

En dysfunktionel kontordynamik er en af de førende årsager til udbrændthed, og problemer med en overlegen er de mest stressende. At lære at "klare sig" vil hjælpe dig med at håndtere en chef, der er gennemsnitlig, hyperkritisk eller usikker samt hjælper dig med at finde ud af den mest effektive måde at nå hendes forventninger på. Læs vores vejledende vejledning.

3. Realiser det er okay at sige nej

Medarbejdere, der forsøger at være alt for alle, og som altid arbejder på deres mest effektive max, er ekstremt i fare for udbrændthed. Derudover er det værste du kan gøre for din karriere at overpromise og derefter underlevere, siger ekspert og "Great on the Job" forfatteren Jodi Glickman. Der er dog en rigtig og en forkert måde at sige nej på. Lær forskellen, og hvornår skal du trække linjen.

MERE FRA LEARN VEST: Skriger på arbejde for at hjælpe din karriere?

4. Afslut sammenligne dig selv

Vi har alle den ene Facebook-veninde, der synes at have tre måneders ferie tid, pengene til at tilbringe disse måneder traipsing på tværs af Europa og Abercrombie-model forlovede hun traipsing med. Glem hende. Mens sunde sammenligninger kan hjælpe dig med at bestemme præcis, hvad dine mål er, vil "sammenligningsitis" ødelægge din økonomi og din lykke, da du uendeligt forsøger at holde trit med eller engang dine venner eller familiemedlemmer. Tror du lider af sammenligningsbetændelse? Sådan fortæller du.

5. Sørg for, at du tager dine feriedage

Amerikanerne vil give op omkring 226 millioner feriedage i år. Vær ikke en af dem. En rapport viste, at 48% af arbejderne følte sig lykkeligere og mere positive om deres arbejdspladser efter at have taget en ferie.Siden du føler dig kynisk om dit kontor, er en af hovedårsagerne til udbrændthed, at tage en ferie er en nem (og sjov … og potentielt margaritafyldt …) måde at holde dig i gang med.

6. Udvikle dine interesser og hobbyer uden for kontoret

Er din selvværd og identitet udelukkende baseret på dit arbejde? I så fald er du meget risiko for udbrændthed. At give dig tid til dine interesser og hobbyer udenfor kontoret gør dig til en gladere og mere velafrundet person. Hvis du ikke kan huske sidste gang du hengivne i en hobby, tænk tilbage på det, du har haft som barn eller teenager. Overvej at slutte sig til et sportshold, vælge et fremmedsprog eller frivilligt arbejde.

7. Tag pause

Som vi sagde tidligere tror vi ikke, at kvindernes modvilje mod at tage pauser er den primære årsag til udbrændthed, men det hjælper helt sikkert ikke. Så tag dig tid til at genoplade i løbet af dagen. Pause dit arbejde for at hjælpe dig med at bevare et godt syn eller tage en tur for at hjælpe dig med at holde sig i form, selvom du ikke har tid til at slå på gymnastiksalen. Alternativt spørg en kollega til kaffe. Etablering af positive relationer på kontoret vil gøre dig lykkeligere og hjælpe dig med at leve længere. (Alvorligt … videnskab siger det.)

8. Tag dig tid til at evaluere din karrierevej

Hvis du har lænket sammen på samme vej i lang tid og har følelser af udbrændthed, tag dig tid til at overveje din karriere. Har dine værdier ændret sig siden du først startede i dit erhverv? Eller er det, at værdierne for dit firma eller arbejdsgiver er ændret? Er du ikke tilstrækkeligt udfordret - eller er du overbelastet? For at hjælpe dig med at finde ud af om det er på tide, at du skifter job eller erhverv, eller gå tilbage til gradskolen, så tjek vores gratis Build Your Career bootcamp, som hjælper dig med at finde ud af det næste skridt, der passer til dig og din langsigtede mål.

MERE FRA LEARN VEST: 5 Don'ts for online netværk

Populært emne.