"Du er ikke ret nok"

Indholdsfortegnelse:

"Du er ikke ret nok"
"Du er ikke ret nok"
Anonim

"Du er ikke temmelig nok." Disse fire ord har potentiale til at ødelægge selv de stærkeste, mest selvsikkerte og smukkeste kvinder, især hvis de er udtalt af en elsket. Men de ødelagde ikke Jennifer Tress. Selvom Washington, DC-baserede konsulent, der tidligere arbejdede for den føderale regering, i første omgang lader de alt for bekendt følelser af negativitet og selvtillid få det bedre af hende, da hendes mand fortalte hende, at han var forlader hende for en anden kvinde, fordi hun ikke var "temmelig nok", fandt Tress det i hende at slå et af de mest definerende øjeblikke i hendes liv til en platform for positive forandringer - både for sig selv og for de mange kvinder derude der bekymre sig om deres udseende og tro at de også er ikke smukke nok.

Image
Image

I dag er yourenotprettyenough.com en bevægelse, som flere og flere kvinder går ind på. Tress er en stærk, smuk og selvsikker kvinde, genfandt til en "stor fyr" og en stærk fortaler for selvværd og selvværd, som hun mener er nøglen til at leve et godt og sundt liv. Hun har frivilligt talt på en række college-campuser i DC-metroområdet, og i efteråret vil man påbegynde en rundvisning på universiteter over hele landet for at dele sin historie og tilbyde værktøjer og tips om hvordan kvinder kan finde ud af de mange forskellige kvaliteter de har for at opbygge et højere niveau af selvværd-en der har lidt eller slet ingenting at gøre med fysisk udseende.

"Jeg tror, at 'pretty' ofte er udløseren for negativ selvtalende, siger Tress. "Udseende er ofte de skøreste måder, vi vurderer os selv og andre på, så vi bruger ofte det ubevidst som årsagen til, at der sker noget dårligt, eller at nogen er dårlige." At kunne nå et niveau, hvor ser virkelig ud, er ikke så meget, nøglen at være en selvsikker og vellykket kvinde. Men selvom det bedste af os ved det, faktisk der er fortsat en meget vanskelig udfordring for de fleste kvinder.

MERE: Er du i den dårlige spiral af lav tillid?

Desværre er skønhed og kropsbillede konstante obsessioner for mange kvinder rundt omkring i verden, og forskning viser fortsat, at de fleste af os bare ikke er tilfredse med den måde, vi ser ud. Kun 4 procent af YouBeauty-læsere, for eksempel, altid føler sig godt om deres kroppe og afspejler den stat, ifølge resultaterne af "The Real Truth About Beauty: Revisited", en undersøgelse foretaget af Dove i 2011 som en del af sin kampagne for rigtig skønhed, kun 4 procent af kvinderne omkring Verden anser sig smukke. Angst over udseende begynder i en ung alder, undersøgelsen viste, med mere end 70 procent af piger i alderen 10-17 år føler et stort pres for at være smukt.

Som sådan er "The You're Not Pretty Enough" -stemning særligt sårende, fordi skønhed ses som et højt værdsat aktiv, der er vedvarende i vores kultur og i vores relationer, "siger Tress. "Kvinder - og nogle mænd kan internisere det, så et skære mod andres udseende kan føles som et skære mod ens hele selv."

Supermodel eller Superwoman?

Hverken-bare du

Hver mor fortæller hendes datter, at skønhed er i øjnene af vagteren, og vi ved alle, at der ikke findes nogen enkelt definition af skønhed. Og alligevel mener eksperter som Shannon Snapp, Ph.D., en postdoktorale forskningsassistent ved University of Arizona Norton School of Family and Consumer Sciences, at samfundet - især medierne - gør det yderst vanskeligt for kvinder at kunne komme til udtryk med disse sandheder, føle sig godt om sig selv fysisk og stige over tidevandet, fordi repræsentationen af kvinder i medierne stadig er ekstremt endimensionel.

"Mange kvinder har en tendens til at føle, at de skal være enten den tynde, supermodel / skuespillerinde eller Superwoman-nogen, der stræber efter et niveau af total perfektion i alle aspekter af hendes liv: karriere, relationer med familie og venner, at være en stor datter, ven eller partner samt ser godt ud, "siger Snapp. "Vores samfund er oprettet på en sådan måde, at det næsten er umuligt, bevidst eller ubevidst at ikkekøb ind i dette, og det er hovedsageligt fordi vi fra en meget ung alder er alle bombarderet med billeder af, hvem der er vellykket og hvordan de ser ud. "

Gå online for at føle dig godt?

Internettet kan være overflod med billeder af modeller og skuespillerinder, skøre kostvaner, der lover øjeblikkelig vægttab og det nyeste trick til at smelte mavefedt, men så meget som det kan pander mod kvinders usikkerhed med deres fysiske udseende, har det også vist sig at være en platform som ingen anden for at fremme bevægelsen for at fremme positiv skønhed og kropsbild og selvværd blandt kvinder. Bliv involveret her.

Desværre er "Barbie-standarden" stadig fremherskende i samfundet i dag, siger Heather Quinlan, YouBeauty Self Image Expert, og værre endnu, mange kvinder fortsætter med at købe ind i det næsten utvivlsomt. "Hvis du går i en Victoria's Secret-butik, er modellen du ser, ikke en gennemsnitlig kvinde, men billedet er der, og det er en rigtig individuel opgave at lære at finde ud af, hvordan du vil indarbejde disse slags billeder i din forventning af dig selv og dine egne skønhedsstandarder, "siger Quinlan."At lære at afdække udseende betyder at dømme os på forskellige måder og have bredere skønhedsstandarder."

Beyond Beauty:

Selvværd og samlet wellness

Det er ikke en nem ting at gøre, men Quinlan mener det er både muligt og nødvendigt for kvinder at genkende en model eller en skuespillerinde som smuk uden at dreje billedet på sig selv og tro at fordi de ikke ligner billedet, er de ikke smukke.

At have den rigtige støtte fra familie, venner og ligestillingsgrupper er yderst vigtig, siger hun i formulering af bredere og mere objektive synspunkter om, hvad der udgør skønhed og for at fremme både selvtillid og selvtillid. Snapp opmuntrer de unge kvinder hun arbejder med for at skubbe tilbage til konventionelle idealer og enhver form for negativ skønhedstale, de hører.

MERE: Body Snarking er mobning

"Hjernen virker på en sådan måde, at når disse tanker gentages, kommer de som hurtige ild-Jeg ser fedt ud, jeg ser grim udosv. - og at erkendelsen bliver meget gennemgribende, så at skabe en ny vej betyder at træne hjernen til at tænke på en ny måde, "siger hun. Hun tror også på og tilskynder ideen om overordnet velvære og selvet som består af en bred vifte af facetter, der sammen resulterer i et værdifuldt væsen. Det er op til individet at finde ud af, hvad disse facetter er, og hvad der vil gøre livet mere meningsfuldt, om det er en tilfredsstillende hobby, tilbringe tid med positive venner, udøve eller bare at finde tid til at tage en tur.

"Fysisk udseende er mere stressende og bekymrende, hvis vi stræber efter noget, vi mener, vi burde være, hvad enten det er en kropstype eller et skønheds-ideal eller endda materiel succes", siger hun. "Men disse ting opfylder ikke vores dybeste ønsker - vi har lige købt ind i en ide, som folk har sagt, er vejen til succes eller skønhed, men det er ikke en one-size-fits-all model, og hvis du ikke passer det, du ender med at blive frustreret. Det er her, velvære kommer ind. "

Tress kan helt sikkert stå inde for det. I dag er hun i en glad plads, gør ting ", der gør mig glad ud fra, hvem jeg er som individ." Hun kan lide flydende hår, lyse læbestifter og makeup, men hun siger "jeg kan fortælle dig, at tiden jeg bruger tænker på, hvordan jeg ser ud, er omkring 30 minutter om dagen. Resten af tiden tænker jeg på eller gør ting jeg kan lide, og når du laver ting du kan lide, er du mindre fokuseret på hvad du se synes godt om."

MERE: Find din supermagt (alle har en)

Populært emne.