6 Oscars Taler, der får dig til at smile

6 Oscars Taler, der får dig til at smile
6 Oscars Taler, der får dig til at smile
Anonim

De mest menneskelige øjeblikke i Oscar Night kan ikke fanges på en mani-cam. Når en vinder er annonceret - og en livslang drøm realiseres - er det, når de bedste ting sker.

Image
Image

Roberto Benigni, bedste fremmedsprogsfilm, "Livet er smukt" (1999): Forglemmelse at han var i en smoking, da Sophia Loren åbnede konvolutten og råbte "Roberto !," Benigni sprang op på sædet. Så sprang han den bedste tale nogensinde. (Vi tør at du ikke græder.)

Image
Image

Halle Berry, Bedste Skuespillerinde, "Monster's Ball" (2002): Dette var året Berry blev den første afroamerikanske kvinde til at vinde den bedste skuespillerinde i en ledende rolle - en sondring, som hun stadig besidder i dag. Hendes kjole fra denne aften er ikonisk, men dette øjeblik var ret legendarisk.

Image
Image

Matt Damon og Ben Affleck, Original Screenplay, "Good Will Hunting" (1997): Young Matt og Ben, der bragte deres moms som deres datoer, råbte dem ud som "de smukkeste kvinder her." Har vi brug for mere at sige?

Image
Image

Marlee Matlin, bedste skuespillerinde, "Børn af en mindre Gud" (1987): Et andet "første og eneste" øjeblik: Matlin var og er den eneste døve kunstner til at vinde til bedste skuespillerinde. Hun talte på tegnsprog og græd, at hun ikke havde en tale forberedt.

Image
Image

Whoopi Goldberg, bedste støttende skuespillerinde, "Ghost" (1991): Whoopi kiggede bedøvet (på en god måde), da hun fortalte publikum, at hun havde ønsket at vinde en Oscar "lige siden hun var et lille barn." Hvor fantastisk for hende ?

Image
Image

Cuba Gooding Jr., Best Supporting Actor, "Jerry Maguire" (1996): Musikken forsøgte at skære ham af, men han ville ikke lade det være. Og han fik en stående ovation for den. Vi elsker alle, der var involveret i det.

Populært emne.