At se actionfilm er dårlig for din talje

At se actionfilm er dårlig for din talje
At se actionfilm er dårlig for din talje
Anonim

Boxkontoret i sommeren (som de fleste år, kom til at tænke på det) var syltetøj med actionfilm fra "Galaxy's Guardians" og "Hercules" til "The Amazing Spider-Man 2." Men før du hoppe til On Demand for at se alle de flicks du savnede i teatre eller cue up Netflix for at få et godt adrenalinhaste fra en af dine favoritter, pas på. Alle disse fængslende kampscener kan få dig til at gå på vej. Helt seriøst.

En september 2014 studie offentliggjort i JAMA Internal Medicine fandt ud af, at tv-overvågere snackede mere, mens man så en actionfilm i modsætning til et interviewprogram. Aner Tal, Ph.D., Cornell University og hans kolleger, tilfældigt tildelte emner for at se 20 minutter tv - enten et uddrag fra actionfilmen "The Island", interviewprogrammet "Charlie Rose" eller det samme uddrag fra "øen" men uden lyd. De gav også snacks: M & Ms, cookies, gulerødder og druer, som blev vejet før og efter screeningen.

De fandt, at seerne ser det intense og distraherende program, med hyppige ændringer i kameravinkel og lydvariationer spiste 98 procent mere gram mad og 65 procent flere kalorier end seerne, der ser det dagligdagse interviewprogram. Selv de emner, der betragtede den tavse version af actionfilmen, spiste mere 36 procent mere gram og 46 procent flere kalorier end dem der så på "Charlie Rose."

Mindless spise foran røret har været forbundet med vægtøgning i et stykke tid, men dette er første gang, vi har fået at vide, at det faktiske indhold, vi ser, kan gøre en forskel. Så når du sætter dig på sofaen for at se den næste action-packede film, modstå trangen til at plukke en familie størrelse pose med jordnødde M & Ms ved siden af dig. Det er umuligt at fokusere på hvad du spiser, når du har travlt med at se Spider-Man kick butt, så fokus på det, før du er i action-induceret trance for at undgå en to-timers bundløs binge.

Populært emne.