Videnskab forklarer den ideelle sengetid

Videnskab forklarer den ideelle sengetid
Videnskab forklarer den ideelle sengetid
Anonim
Image
Image

Vi ved alle, at ikke at få nok søvn gør dig hella cranky. Og nu foreslår ny forskning, at det ikke kun er mængden af søvn, men hvornår du går i seng, der forvandler dig til et ægte liv Eeyore. En undersøgelse offentliggjort i tidsskriftet Kognitiv terapi og forskning fandt ud af, at folk, der ramte sækken meget sent om aftenen og snooze i kortere perioder, har mere negative tanker end dem, der får den anbefalede dosis Zs.

Studieforfattere Jacob Nota og Meredith Coles fra Binghamton University replikerede tidligere studier, der sammenkædede søvnproblemer med negative tanker og derefter satte op for at finde et link mellem denne irriterende bivirkning og den faktiske tid nogen går i seng.

Til undersøgelsen stillede de 100 unge voksne på Binghamton University for at udfylde spørgeskemaer og deltage i to edb-opgaver. Forskere så målte, hvor meget eleverne bekymrede, ruminerede eller besat af noget, hvilket er de tre foranstaltninger, hvorunder negativ tænkning måles. Eleverne blev også spurgt, om de betragtede sig som en formiddag eller en nat person, foretrak at holde regelmæssige søvn timer eller havde en sovesygeplan, der læner mod senere på dagen.

De lærte, at studerende, der sov for kortere perioder og gik i seng senere oplevede mere negative tanker end dem, der holdt regelmæssige søvn timer. Dette var især tilfældet for studerende, der betragtede sig selv ugle.

Så hvis dit sind bliver til et sort hulhul i dommen, når du ikke får nok Zs, kan nogle få enkle tweaks til dine søvnvaner gøre tricket.

"At sikre, at søvn er opnået på det rigtige tidspunkt på dagen, kan være en billig og nem indgriben for mennesker, der er generet af påtrængende tanker," sagde Nota i en erklæring.

Han fortsatte i en e-mail til YouBeauty: "Vi fandt som søvnforlængelse øget fra fire til 10 timer, folk havde færre gentagne negative tanker." De fandt også, at som sengetimer blev senere - fra kl. til 5a.m. - Folk oplevede flere negative tanker (som grundlæggende forklarer hele min personlighed). Som en generel tommelfingerregel skal du skyde i mindst 6,5 timers søvn, og forsøge at slå sækken inden kl. (tidligere, hvis du kan).

Og det handler ikke kun om søvnmængde, men kvalitet. Som Nota påpegede: "At få otte timers søvn er måske ikke nok, når en person ikke går i seng i en time, der er relativt tilpasset det lysmørke og sociale ur." Dette fører til uendelige søvnforstyrrelser, som kan udløse kronisk bekymrende og påvirke, hvordan du behandler negativ information - hvilket kunne forklare, hvorfor noget dårligt sker uden søvn, gør mange af os til sæson en Carrie Matheson.

Opfølgningsundersøgelser er i gang for at afklare, hvordan søvnforløb gør os til serielle pouters - hvilket sætter et stort, ironisk smil på mit ansigt.

Relaterede artikler:

Hvad er den bedste søvnposition for dit forhold?

Nyligt Single? Hvorfor har du det bedre at sove alene?

6 måder at sove gør dit liv bedre

Er sove i separate senge nøglen til lykke?

Populært emne.