Gabby Reeces 10 tips til at leve et mere afbalanceret liv

Gabby Reeces 10 tips til at leve et mere afbalanceret liv
Gabby Reeces 10 tips til at leve et mere afbalanceret liv
Anonim

Professionel atlet og mor til tre Gabrielle Reece synes at have på en eller anden måde regnet ud, hvordan man kan jonglere sit skøre arbejdsliv med familietiden. Den tidligere konkurrencedygtige volleyballspiller har lavet sin fitnessekspertise på shows som "The Biggest Loser", designet kvinders træningssko til Nike, produceret sin egen serie af trænings-dvd'er og senest skaber træning og giver sundhed og wellness rådgivning på hendes hjemmeside GabbyandLaird.com. På den anden eller anden måde har hun formået at rejse tre døtre og blive lykkeligt gift med surferlegenden mand Laird Hamilton.

Så det virkede som en naturlig pasform, at hendes nyeste bestræbelse er at samarbejde med Balance Bar for Balance Project, der har til formål at hjælpe folk med at leve mere afbalancerede liv. Ifølge brandets forskning mener 98% af amerikanerne, at balance er vigtig, men kun 14% siger, at de konsekvent opnår det.

Mens man konkurrerer i en volleyballturnering, er det ikke sandsynligt, at fem måneder er gravid dine Reece gav os nogle nyttige tips, som vi kan anvende til vores egne liv for at føle sig mere afbalanceret og opfyldt.

Planlæg dine dage til at passe i træning.På søndag aften, se på din uge og planlægge nogle tidsslots til motion. "Behandle det som enhver anden aftale, du har og ikke annullere," Reece sagde.

Gør det til dit eget. Søg ikke efter "den rigtige vej" for at være sund - find den rigtige måde for dig. "Når det kommer til at spise sundt, find de fødevarer, du kan lide, og implementer dem i din daglige kost," foreslog Reece. "Det samme gælder for motion." Hvis du hader gymnastiksalen, skal du gøre noget aktivt uden for det, du elsker. "Det handler ikke om tortur, det drejer sig om at skabe en livsstil, som du kan gøre hver uge," tilføjede hun.

Drik mere vand. "De fordele, vi får ved at drikke mere vand, er umådelige." Hvis du begynder at drikke mere, sover du bedre, har bedre hud, styrer din appetit bedre, og overordnet vil din krop bare fungere bedre.

Planlæg din mad. Strategi hvad du vil spise for hvert måltid på forhånd. "Dette vil hjælpe dig med at undgå spontane junk food splurges på grund af en travl hverdag planlægning, og vil efterlade dig et lille wiggle rum i weekenden," forklarede Reece. "Hvis du ved, du bliver sulten mellem måltiderne, tag en snack som en Balance bar, nødder eller endda en shake du tilføjer vand til hjemmefra."

Kog ekstra.Overvej madlavning i satser om søndagen, eller bare lav nok til middag hver nat, som du har rester til næste dag. "Hvis du ved, at din uge bliver særlig travl, så tag den gamle crock pot ud. Kast sunde ingredienser ind og et nærende måltid vil være klar til dig efter en lang dag. "(Se nogle af vores favorit slow-cooker opskrifter her!)

Forlad arbejde på arbejdspladsen.Teknologi gør det så nemt at sløre linjen mellem arbejde og hjem liv. "Jeg sætter pris på frister eller vigtige tider professionelt, at du skal være til rådighed, men for det meste kan vi gå væk mere end vi gør", siger Reece. Hvis du ved, er der intet haster, skal du være opmærksom på, stop med at tjekke din email (det gør dig mere stresset, btw) og begynde at nyde din tid!

Skriv ned dine prioriteter. "Den lille handling om at understrege, hvad der er vigtigt, kan hjælpe dig med at isolere de områder i dit liv, som du virkelig ønsker at sætte energi i," Reece sagde. Derefter vil du være i stand til naturligvis at give slip på nogle af de små stressorer, der suger op for meget af din dyrebare tid, energi og lykke.

Tag et øjeblik for dig selv. "Bare fordi vi lever i det tempo, vi gør og udfylder hvert minut af vores dag med noget, betyder det ikke, at vi skulle", anbefalede Reece. Hver dag tager du et øjeblik for dig selv, om det er en stille tur, et par minutter meditation eller et langt, beroligende bad. "Bare noget, der giver dig mulighed for at træde tilbage, tage en dyb indånding og blive afbalanceret. Livet kommer altid hurtigt til os, så det er op til os at tage en tid, "fortsatte hun.

Tag på ferie. I en undersøgelse indrømmede 41% af amerikanerne, at de ikke har planer om at bruge alle deres feriedage i år! "Du behøver ikke bruge mange penge eller gå langt hjemmefra, men en pause fra vores dagligdags ansvar er afgørende fra tid til anden," sagde Reece. Selv for et par dage til en staycation eller en mental sundhed dag kan du hjælpe dig med at genoprette og nulstille hver eneste gang.

Planlæg en ting, du ser frem til hver dag. "Kaffe med en ven eller hengive sig i en harmløs skyldig fornøjelse - noget der bryder din dag og handler kun om at være dig," foreslog Reece. "Ikke" du "den professionelle, eller partner eller forælder, bare dig." Det vil være en meget værdsat pause i løbet af dagen, og også hjælpe dig med at føle sig mere i overensstemmelse med dig selv. Gør noget, der får dig til at smile, er altid en surefire måde at tilføje et dash balance til din dag.

RAD MORE: Clean Inbox, Clean Mind: 4 trin til digitalt og mentalt decluttering

Populært emne.