Studie: Ringe dine børn "Special" gør dem narcissistiske

Studie: Ringe dine børn "Special" gør dem narcissistiske
Studie: Ringe dine børn "Special" gør dem narcissistiske
Anonim

Jeg er et eneste barn, og jeg ved for en kendsgerning, at jeg er den smarteste og mest attraktive person i verden. Men en ny undersøgelse blev offentliggjort mandag i Forsøg af National Academy of Sciences siger, at mine forældre måske ikke havde fortalt mig at 10 til 15 gange om dagen. Forskning viser, at børn, der bliver fortalt, at de er specielle, bliver narcister, ifølge New York Daily News.

Undersøgelsen undersøgte 565 børn i alderen syv til elleve i Nederlandene i løbet af et og et halvt år. Børnene og deres forældre blev undersøgt hvert halve år. Resultaterne viste, at børn, hvis forældre beskrev dem som "mere specielle end andre børn" og som børn, der "fortjener noget ekstra i livet", var mere tilbøjelige til at score højere på test af narcissisme end deres jævnaldrende.

"Børn tror på det, når deres forældre fortæller dem, at de er mere specielle end andre," sagde studieforfatteren Brad Bushman, professor i kommunikation og psykologi ved Ohio State University. "Det kan ikke være godt for dem eller samfundet."

Faktisk citerer undersøgelsen potentielle samfundsproblemer som drivkraften for forskningen i første omgang. Forskningen siger, "Narcissismiveauet er blevet stigende blandt vestlige ungdomme og bidrager til samfundsproblemer som aggression og vold." (Huh? Er vi virkelig årsag til vold, når vi fortæller vores børn, at de er specielle?)

Lederforfatter Eddie Brummelman, en postdoktorale forsker ved universitetet i Amsterdam i Holland, indrømmer, at forældre sandsynligvis betyder det godt ved at fortælle deres børn, at de er specielle. Forskningen lyder imidlertid ikke: Denne form for kodning kan føre til narcissistisk ret. "Folk med højt selvværd tror, at de er så gode som andre, mens narcissister mener, at de er bedre end andre," sagde Bushman.

Det Los Angeles Times minder os om, at narcissisme ikke er en klassificeret lidelse, men snarere et spektrum. Spørgsmålet er, hvor vil du have dine barn at falde?

Populært emne.