UPDATE: Zayn Malik Afslut én retning for at være en "normal 22-årig" efter at have noteret stress

UPDATE: Zayn Malik Afslut én retning for at være en "normal 22-årig" efter at have noteret stress
UPDATE: Zayn Malik Afslut én retning for at være en "normal 22-årig" efter at have noteret stress
Anonim

Opdatering, 3/25/15: Et mareridt, jeg havde engang i 2011 og nægtede at tale om, bare i tilfælde af, er blevet bekræftet. Zayn Malik, lyset af One Direction, har afbrudt bandet. Bandet bekræftede afgangen i en erklæring på Facebook: "Efter fem utrolige år har Zayn Malik besluttet at forlade One Direction. Niall, Harry, Liam og Louis vil fortsætte som en fire-stykke og se frem til de forestående koncerter af deres verdensturné og optage deres femte album, som skal udgives senere i år. "

Zayn tilføjede, "Jeg vil gerne undskylde fansen, hvis jeg har ladet nogen nede, men jeg må gøre hvad der føles rigtigt i mit hjerte. Jeg forlader fordi jeg vil være en normal 22-årig, der er i stand til at slappe af og få nogle private timeout fra spotlighten … Jeg ved, at de vil fortsætte med at være verdens bedste bånd. "

Der har været de indlysende rygter om, at Zayn vil starte en solokarriere. Han raps på et kommende Naughty Boy album, som er om noget. Vær venlig, Zayn, vær Justin Timberlake af denne situation.

-

Tusindvis af teenagere vil hoppe over den 9. periode i dag til ære for One Direction's Zayn Malik, der ubetinget har afbrudt bandets verdenstur på grund af stress. Daily Mail rapporterer, at Malik skulle flyve hjem fra Hong Kong på grund af "stressen i mediaspekulationer om hans privatliv." Vi kan alle være enige om denne sødige, velhavende 22-årige og hans perfekte hår burde aldrig have noget at bekymre sig om om. Måske er Malik en stressmisbruger, ligesom mange workaholics?

Maliks stress (og alle mediernes undersøgelser) er et resultat af nyere billeder, der viser ham med en blond kvinde, undtagen hans forlovede, Perrie Edwards. HollywoodLife har identificeret kvinden som Lauren Rich.

https://t.co/fuu3nPXIGP Zayn Malik udsteder offentlig undskyldning efter at være blevet spottet og holdt hænder med 'Essex Girl' pic.twitter.com/GDB6UywYSt

- AndrSof (@ andrsof1011) 19. marts 2015

Malik har afvist påstandene.

Jeg er 22 år gammel … Jeg elsker en pige ved navn Perrie Edwards. Og der er mange jaloux nøgne i denne verden. Jeg er ked af, hvordan det ligner x

- zaynmalik1D (@zaynmalik) 18. marts 2015

"Zayn er blevet underskrevet med stress og flyver tilbage til Det Forenede Kongerige for at komme tilbage. Bandet ønsker ham godt og vil fortsætte med deres forestillinger i Manila og Jakarta, "sagde bandet's rep Simon Jones på Twitter.

Zayn er næppe den første berømthed, der rammes af stress eller stress, men den dårlige ting er kun 22. (Vent, hvorfor er han engageret igen?) Niall, Louis, Liam og Harry, vær så snill at tage vores stress quiz, før det er for sent. Hvis angst påvirker din hverdag, skal du træde i turbussen. Manila kan vente. Et ekstra stresshak for de af jer, der kan forholde sig til Zayns situation: Sæt et par gange om dagen til side for at tjekke din e-mail-indbakke og ignorere det resten af tiden. Og næste gang din chef beder dig om at arbejde for sent, spørg bare "Husk hvad der skete med Zayn?"

Som Malik synger i bandet's mest lydende og mest underrated sang, kan der ikke komme noget imellem dig og jeg, ikke engang gudene herover kan adskille os to. "Retningsfolk, hold disse ord i dit sind og i dit hjerte, mens vi fortsætter uden Zayn.

Populært emne.