Skal Smartphones komme med en Addiction Warning?

Skal Smartphones komme med en Addiction Warning?
Skal Smartphones komme med en Addiction Warning?
Anonim

Det er næppe nyt, at vi er knyttet til vores telefoner. Jeg mener, jeg sendte en sms, mens jeg skrev den sætning. Men en ny undersøgelse offentliggjort i International Journal of Cyber Behavior, Psychology and Learning foreslog vi er så afhængige, at smartphones skulle komme med en advarsel. Du ved ligesom cigaretter eller sprut.

Undersøgelsens vigtigste takeaway er, at jo mere du bruger din smartphone, desto mere sandsynligt er du at blive afhængig af at bruge den. Som Forbes rapporter, forskerne viser at smartphone afhængighed er forbundet med narcissisme og neurotikisme. Dette giver en logisk fornemmelse, da mange mennesker bruger deres smartphones til at udsende personlige oplysninger om sig selv til verden via apps som Instagram, Swarm, Facebook, Twitter og Snapchat. (Ikke overraskende korrelerer denne konstatering perfekt med en undersøgelse tidligere i år, der afslørede mænd, der tager selvhjælp, er mere tilbøjelige til at have psykopatiske og narcissitiske tendenser.)

Forskerne fra University of Denby i Storbritannien undersøgte en selvudvalgt stikprøve på 256 smartphone-brugere med en gennemsnitlig alder på 29,2, som sendte en online-undersøgelse. Af forskernes kvalifikationer var 13,3% af prøven "afhængig af smartphones." Oxfords engelske ordbog definerer "afhængighed" som:

Tilstanden om at være dedikeret eller hengiven til en ting, esp. en aktivitet eller et erhverv vedhæftning eller vedhæftning, esp. af en immoderat eller tvangsmæssig art.

Hvad betyder det, præcis? Nå, undersøgelsen af universitetet i Denby fandt den gennemsnitlige bruger at bruge over 3,5 timer om dagen på sin smartphone. Med andre ord, længere end "Titanic."

Ifølge undersøgelsens introduktion giver "[It] et forstyrrende billede af en grusom kredsløb af internetafhængighed og ensomhed." All den tid, du er i grænseflade med Trivia Crack, er du ikke i forbindelse med et menneskeligt ansigt. Velkommen til 2015, alle sammen. I det mindste har vi ikke iWatch endnu!

Populært emne.