Præsident Obama støtter et forbud mod såkaldt "Gay Conversion Therapy"

Præsident Obama støtter et forbud mod såkaldt "Gay Conversion Therapy"
Præsident Obama støtter et forbud mod såkaldt "Gay Conversion Therapy"
Anonim

I januar blev der indledt et White House-andragende, der bad regeringen om at forbyde den såkaldte "konverteringsterapi" for homoseksuelle, lesbiske, bisexuelle og transgendere (LGBT) teenagere. Andragendet kom efter den 17-årige Leelah Alcorn, en transgenderet teenager, gik foran en lastbil for at afslutte sit liv i december. I sin selvmordsbesked forklarede hun, hvordan hendes forældre trak hende fra skolen og tvang hende til at deltage i konverteringsterapi i et forsøg på at ændre sin kønsidentitet. Nu har Det Hvide Hus svaret på andragendet, som modtog over 120.000 underskrifter, for at vedtage Leelas lov.

"Som led i vores dedikation til at beskytte Amerikas ungdom støtter denne administration bestræbelser på at forbyde brugen af konverteringsterapi til mindreårige," udtaler Valerie Jarrett, en højtstående rådgiver for præsident Obama. Svaret går videre til referenceoplysninger fra American Psychiatric Association og American Psychological Association og andre sundhedsorganisationer, der har fordømt konverteringsterapi, som søger at tvinge en person til at acceptere, at de er en anden kønsidentitet eller seksualitet og advaret om den negative virkning det kan have et mentalt velvære.

I et interview med New York Times, Konstaterede Jarrett, at Alcorn ikke er alene i sin tragiske oplevelse:

"Det var tragisk, men jeg vil fortælle dig, desværre har hun en masse selskab. Det er ikke historien om en ung person. Det er historien om utallige unge mennesker, der har været udsat for dette."

Erklæringen bemærker også, at et nationalt forbud ville kræve kongreshandlinger, og i stedet tilskynder Det Hvide Hus statlige lovgivere til at se på de klare oplysninger om konsekvenserne af at tvinge mindreårige til konverteringsterapi og at træffe foranstaltninger for at forbyde praksis på en statsniveau. Som Jarrett skrev, "Californien, New Jersey og District of Columbia har alle forbudte licenserede fagfolk fra at bruge konverteringsterapi på mindreårige. Siden sidste år har lovgivere i 18 andre stater indført lignende lovgivning."

For yderligere at vise administrationens støtte til ligestilling mellem mænd og kvinder, rapporterede CNN, at Det Hvide Hus officielt åbnede et kønsneutralt badeværelse i denne uge i Eisenhower Executive Office Building ved siden af West Wing.

Populært emne.