For bedre tidshåndtering, angiv en hensigt hver dag

For bedre tidshåndtering, angiv en hensigt hver dag
For bedre tidshåndtering, angiv en hensigt hver dag
Anonim

Hvis du nogensinde har været i en yogaklasse, har du sandsynligvis været spurgt om en million gange for at sætte en hensigt til klassen. Jeg kan huske at læse i noget langt tabt 2012 nummer afYoga Journal at vi bør overveje at gøre det samme som vi vågner hver morgen og sætter en hensigt for dagen fremover. Jeg besluttede det var en fantastisk idé - og så glemte det straks. Tilbage i yogaklassen blev jeg bedt om at sætte hensigter igen og igen, da jeg ser store følelsesmæssige og fysiske præstationer for det, men alligevel overvejende at overveje at bringe denne øvelse ind i mit liv uden for måtten.

Det var først år senere, da jeg kæmper internettet for at få tips om at få mest muligt ud af min tid (regel # 1 i tidsledelse: spil ikke halvdelen af dagen Googling "time management"), at intentioner arbejdede sig tilbage ind i mit liv. Jeg snuble på Zen Habits blogger Leo Babautas forenklede produktivitetsguide, der hentede visdom fra nogle af de mere populære tidsstyringsmetoder derude. Vejledningen lærer læsere at vælge en kort liste over deres største og mest vitale opgaver i ugen og mærke dem Big Rocks. Tanken er at give disse opgaver højeste prioritet og at gøre dem så tidligt som muligt og for enhver pris.

Når de store klipper er på plads, foreslog ideen, at de små grusstykker (altså alt det travle arbejde, der er nødvendigt i livet, men ikke bevæger os meget langt fremad) vil falde på plads omkring dem; hvorimod når vi lader gruset lede vejen, fylder det hele vores rum og tid, hvilket ikke giver plads til de store klipper til endda at gøre deres vej ind i vores liv. (Det er venner, hvordan du finder dig selv at bruge hele dagen på at gøre andet end at slukke brande, besvare e-mails og aldrig finde tid til selv at røre dine faktiske langsigtede projekter.) Konceptet syntes vagt at minder om yogaklassen. Da jeg satte min hensigt til klassen, betragtede jeg det som at forpligte sig til at fokusere på den ide over alle andre følelser eller distraktioner, der opstod. Hvis jeg forsøgte at nå tre nye poser på en gang i en time-klasse, ville jeg trods alt være forvirret på at forsøge at multitask og med lidt fremskridt for at vise det.

Kort efter min lektion i Big Rocks blev livet hårdt. Et nært familiemedlem døde, jeg var blæst, og jeg var på det super sjovt, universelt trængte kryds af Tvivl om alle mine Livsvalg og Spørgsmålet om Min Virkelighed. Det var svært at tænke lige, og alt jeg ønskede at gøre, var krøllet op i en bold i et par måneder, indtil det blev lettere. Livet gik fremad, om jeg kunne lide det eller ej, og jeg var nødt til at finde en måde at forblive så fokuseret og funktionel som muligt, indtil mit personlige liv var mødt.

Populært emne.