Et sneaky eyeliner-trick til at gøre dine øjne pop

Et sneaky eyeliner-trick til at gøre dine øjne pop
Et sneaky eyeliner-trick til at gøre dine øjne pop
Anonim

Øjne har tendens til at være crinkly på toppen (især hvis du elsker at grine som jeg gør!), Så det kan være svært at anvende liner langs det øverste låg og få noget af en lige linje.

Når du vil definere dine øjne, er den enkleste, ikke-mislykkede måde at skubbe farven ind i dine lashrødder og undgå en traditionel â € œlineâ € helt. Her er hvordan du kan få forbedrede øjne med bare lidt smoode!

Forbered:

Tag en sort langblyget blyant med en lidt sløv spids til komfort. Hvis din blyant er nyligt skærpet, skal du scribe lidt på bagsiden af din hånd for at blødgøre det bare et strejf. Bobbi Brown Long-Wear Eye Pencil i Jet, $ 24, er min nuværende favorit, fordi den går glat som smør i starten, men forbliver i langdistancen.

Image
Image

Trin 1: Anvend som en Pro

Lige nedad, løft dit øverste låg med den ene hånd og skub blyantespidsen mellem dine lashrødder og i din øvre vandlinie. Nu, i små slag, skal du fylde hele området, så du ikke kan se skintone.

Image
Image

Trin to: Smoosh!

Træk øjnene tæt for at smøre farven i dine rødder yderligere og overfør kun et spor af farven på dine nedre vandlinjer. Udfyld eventuelle huller. Når du åbner dine øjne, bemærk, hvor rig og fuld din lash linje ser ud i forhold til dit andet blotte øje. Gentag på det andet øje, og klem øjnene tæt.

Image
Image

Trin tre: Ryd op

Brug en bomuldspindel til at fjerne eventuelle smørefulde ting under øjnene og endda farve langs vandlinjeområdet.

Image
Image

Afslut:

Krøl dine vipper og anvend vandtæt mascara - prøv klassisk Lâ € ™ Orées Paris Voluminous Mascara. Bam! Næsten mærkbar øjenforbedring.

Del dine andre sneaky makeup-tricks med os, når du får en chance!

Image
Image

Populært emne.