4 Overraskende Makeup Tricks Du skal prøve

4 Overraskende Makeup Tricks Du skal prøve
4 Overraskende Makeup Tricks Du skal prøve
Anonim

Jeg er altid åben for at lære noget nyt … og jeg elsker det, der synes aldrig at være nogen rim eller grund til mine lektioner eller hvem de kommer fra. I skolens "makeup artistry" er mine lærere overalt! Her er nogle af de favoritprodukter og tricks, jeg lærte af klienter og venner undervejs - håber du nyder dem. Og følg gratis efter dine foretrukne sminktyper og tips nedenfor i kommentarerne!

Image
Image

Ape til abrikosFor mange år siden, mens jeg arbejdede på et Givenchy show, mødte jeg en model, der havde, for at sige det pænt, meget problematisk hud. Jeg kan relatere, da jeg har de samme problemer. Før jeg gik på arbejde med at perfektere hendes hud med mine sædvanlige mistænkte, tog hun et produkt ud, hun svor ved. (Mand, jeg elsker når modeller pakker deres faves!). Make Up For Ever HD Primer i abrikos er ikke en skygge, som jeg normalt vil læne mig på for farvekorrigering af al den rødme, hun havde brug for, dæmpet på hendes betændte hud. Men det reducerede subtilt de rødme toner på hendes ansigt, så jeg kun behøvede at røre nogle få områder. Det er en hurtig-tør formel, som ikke er for pulveragtig, ligesom nogle silikonprimere, som sidder på toppen af huden og forstærker tørheden omkring bumser. Tusind tak for denne modelborger!

Image
Image

Grammys Go-To CoralDet er sandt. Distinguished damer elsker deres koral - og min Gram bærer det dagligt. Koral er den perfekte skygge af orange-y rød, der lyser op huden af enhver alder. Min Gram ved, at mange af produkterne derude i denne skygge kryber ind i fine linjer og slides hurtigt af. Hun elsker. Så meget, at i alle sine 90 år med at teste forskellige koralfarvede produkter, fortæller hun dig, at denne er hendes favorit. Jeg ankom til en pakke på min dør for et år siden med tre af disse babyer til mit kit, og jeg er helt enig med hende. Gotta love Gram!

Image
Image

Den største dækningEn af mine foretrukne venner og klienter, Stephanie Beatriz of Brooklyn 99 berømmelse, er ikke kun et komisk geni, men hun er helt sød ind og ud. En dag, da vi glammede hende op for en presseventil, slog hun ud denne fantastiske mineralpulver concealer af Colorescience. Jeg kan ikke tro, at jeg indrømmer dette, men i mit årti-plus for at arbejde i denne branche havde jeg aldrig brugt et pulver concealer produkt, så jeg var skeptisk. "Stol på det," sagde hun. Sikkert nok lagdede jeg de korrigerende nuancer over en bums med upåklagelig timing og det forsvandt og tog sin skinne sammen med den. Jeg var virkelig forbløffet og stadig. Jeg bruger denne dårlige dreng ofte nu. Tak, Steph!

Image
Image

Det er godt at være dronningenDu kan lære de bedste tips fra drakroner. Ingen, og jeg mener ingen ved hvordan man får øjnene til at blive løftet, unge og åbne som de gør. Jeg har altid været afhængig af disse små øjenklap, hvilke tunge tunge låg, der nogensinde er så lidt for at hjælpe dine øjne med at vende tilbage tid. Da jeg opsatte min makeupbord til en seks-dages kommerciel skyde, gik en fyr i produktion, som månedebelyst i træk i weekenden over til mig og sagde: "Skat, du ved, du kan bare bruge lashlim, ikke?" Intrigued, Jeg fik ham til at vise mig. Sikkert nok løber du et spor af lash lim lige under eller over dit kæmmet sted. Åbn øjnene bredt for at klæbe huden sammen og bam-eyelift, sans sticker. Jeg opfordrer dig til at hente dine egne tricks fra dine venner, kunder og familie medlemmer. Og glem ikke at sende dine faves her!

Populært emne.