Fire tips til Perfect Matte Red Lips

Fire tips til Perfect Matte Red Lips
Fire tips til Perfect Matte Red Lips
Anonim
Jane Houle
Image
Image

Jeg har indrømmet i tidligere artikler, at jeg er doven, når det kommer til min egen makeup, men hold det ikke imod mig! Det betyder ikke, at jeg ikke vil se trukket sammen.

Her vil jeg vise dig min anbefalede metode til at se ud som om du brugte langt mere tidsprimering end du egentlig gjorde (ved hjælp af min smukke BFF som model!) Ved perking dit ansigt i sekunder fladt med en lys, mat læbe farve. Lad ikke den øjenfarvede farve skræmme dig - det er ikke skræmmende at anvende overhovedet!

Jeg laver altid med min go-to quickie makeup rutine først. Åh, hvad siger du? Få vejledningen her.

Trin 1: Glat dit lærred Exfoliate dine læber ved hjælp af læbepomade og et væv. Glob på balsam, smil for at trække dine læber stramt, læg et væv rundt om pegefingeren og gnid kraftigt for at skrubbe den døde, flaky hud ud.

Image
Image

Trin to: Skjul rødme omkring din mund Dette er et vigtigt men ofte forsømt trin. Levende farver ser altid skarpere ud og mere poleret, når området omkring dem er perfekt. Brug en smule fundament eller concealer omkring ydersiden af dine læber for at skjule nogen rødme eller misfarvninger.

Image
Image

Trin tre: farve Påfør en lys, mat læbe farve til midten af dine læber, tryk derefter og rul dine læber for at smoosh farven til ydersiden af munden. Jeg elsker Nars Velvet Matte Lip Pencil i Red Square til hver eneste skintone - det er simpelthen den perfekte farve!

Image
Image

Trin fire: Blanding Brug en tør, ren øjenskygge børste til at sløre og blødgøre de yderste kanter af den lyse farve, indtil den passer til din hudton.

Har du nogen favorit rød matte læbestift farver? Fortæl endelig! Mwah!

Populært emne.