Giv gave til fitness

Giv gave til fitness
Giv gave til fitness
Anonim

Denne feriesæson, hvorfor ikke overveje en gave, der vil hjælpe modtagerne til at føle sig bedre om sig selv, sænke deres stressniveauer og hjælpe dem med at forhindre skade?

Træning hjælper mennesker med at leve bedre livsperiode. Men det kan være overvældende at afgøre, hvilken type motion der skal udføres. Bliver du med i et træningscenter? Leje en træner? Få en øvelse DVD eller fancy hjemmeudstyr?

Hjælp nogen du kender skære igennem roten - det er stykker udstyr jeg synes er værd at prøve, og pengene værd.

SpriSpri Xertube modstand bands

Til styrketræning: Spri Xertube modstand bands (ca. $ 10 hver)

Gummibelagt modstandsrør (de elastiske bånd med håndtag) gør en billig, alsidig og effektiv gave til nogen, der har brug for eller ønsker at øge hans eller hendes funktionelle styrke. Hvis jeg havde mit valg mellem et $ 10.000 traditionelt hjemme gym med forskellige træningsstationer på det og et sæt rør, ville jeg vælge slangen. Det er praktisk, bærbart og simpelt, tager ikke plads og giver en overlegen træning på mange måder til store maskiner. Tubing kommer i forskellige modstandsniveauer, bestemt af diameter og tykkelse og differentieret af farve. For de ældre eller deconditioned, gå med meget lys (gul) til at starte. For en inaktiv kvinde, prøv lysmodstandsrøret (grønt). For den aktive kvindelige eller inaktive mand er medium (rødt) sandsynligvis et godt sted at starte. Stærke kvinder og aktive mænd kan foretrække et stærkt modstandsrør (blå), og stærke mænd vil helt sikkert have brug for den ultra-tunge modstand (lilla). Fordi nogle muskelgrupper er stærkere end andre og visse øvelser sætter musklerne i en ulempe med hensyn til gearing, er det bedst at have to eller tre bånd af forskellige modstande. Du kan ofte finde et kombinationsdøranker og -rør på Amazon, så prøv det ud over Spri-webstedet. Spri-webstedet har også onlinevideoer af slangeøvelser, så du behøver ikke købe en dvd eller bog for at finde ud af, hvordan man bruger dem.

Første stedKettlebell

For Styrketræning: Kettlebell (fra $ 15)

Kettlebells har eksisteret i over et århundrede, mest udbredt i Rusland, men også blandt seriøse løftere i dette land. Som det ofte er tilfældet, bruges udstyr, der en gang er brugt af "fagfolk", ind i mainstream, og kettlebells gør deres indgang. En kettlebell er en fri vægt, som en håndvægt, men størstedelen af vægten er 6 til 8 inches under midten af din hånd, når du løfter den. Dette gør mange øvelser mere udfordrende. Jeg vil foreslå dette som en gave til nogen, der allerede bruger fri vægt, som et supplement til at give mere variation og udvikle yderligere færdigheder. Perform Better har dem til salg nu med gratis forsendelse på ordrer over $ 75.

TRXTRX Suspension Trainer Professional Pack

For Styrketræning: TRX Suspension Trainer Professional Pack (fra omkring $ 110)

TRX ligner ikke meget mere end et forgrenet reb med håndtag, men det letter en af de bedste og mest effektive træningsprogrammer, du kan få. Tænk på den slags organer, manlige gymnaster udvikler sig fra træning på barer, ringe og pommelhesten, og du vil have en ide om, hvordan dette udstyr fungerer. Udnyttelse af kropsvægt og tyngdekraften gør det muligt for brugeren at flytte tyngdepunktet væk fra deres fødder eller anden base af støtte (hænder eller knæ i nogle tilfælde) for at give et næsten uendeligt antal øvelser og intensitetsniveauer. Atleter såvel som seniorer kan drage fordel af det, og alt hvad du behøver er en dør til at forankre den. Den leveres med en øvelse DVD og guide. TRX kan variere fra $ 80 til $ 199 online, afhængigt af salg, så søg efter den billigste pris.

PowerBlockPowerBlock

Til styrketræning: PowerBlocks (fra $ 279)

Er dine håndvægte spredt overalt? Eller skal du købe nogle? Overvej PowerBlocks. PowerBlocks giver dig mulighed for at have svarende til 18 håndvægte i rummet af 2 store håndvægte. Vægterne ligger inde i hinanden, og du vælger modstanden ved blot at indsætte en glidestift under den vægt, du vil hente. Og en anden perk … de ser rigtig cool ud og varer lang tid. Jeg købte det kommercielle sæt til min træningsstudie for 15 år siden, og de arbejder stadig og ser ud som om de gjorde den dag, jeg købte dem.

LifelineLifeline hoppetov

Til Cardio Training: Jump Rope ($ 12-20)

Jump reb er billige, alsidige, sjove, og de bygger knogletæthed og koordination. Hvis du eller den person, du giver, er en nybegynder, vil det tage lidt tid at opbygge muskelstyrken og udholdenhed til at hoppe meget længe, men du kan bruge den til intervalltræning fra den første dag du får det. Lifeline gør nogle gode reb. Beaded og power tov er bedst for begyndere, snarere end speed tovværk.

StepAerobic Step

Til kardio træning: Aerobic Step (fra $ 30)

Jeg ved, det virker meget gammel skole, men et trin giver en enkel måde at få noget hjerte i hjemme i en tid, hvor du ellers kan sidde og se tv. Du behøver ikke at følge dvd'er og fancy med dine træk, selvom mange mennesker kan lide at gøre det. Du kan simpelthen træde op og ned. Få et skridt med mindst et par højdeindstillinger. Det behøver ikke at være det oprindelige trin vist her. Det kan være mindre og billigere. Men det burde have en slags gummi anti-skid funktion på både bunden og stepping overfladen.

RipstikRipstik

Til kardio træning: Ruller, skøjter, scooter, Ripstik, etc. (fra $ 50)

For nogen der kan lide at være udendørs og har en vis mening for eventyr, kan noget på hjul give en ny udfordring. Ripstik ser lidt oprørende ud i starten, da den kun har to hjul, men det er ikke meget vanskeligere end et skateboard. Og du fremdriver det ved at flytte din vægt som du står på det, i stedet for at skubbe væk fra jorden. Du får også tre eller fire gaver ud af dette på grund af alle de anbefalede sikkerhedsudstyr (knæpuder, albuebukser, håndledningsvagter, hjelm osv.) - det er et must.

QUIZ: Får du nok fitness?

Populært emne.