Gå, mens du arbejder

Gå, mens du arbejder
Gå, mens du arbejder
Anonim
Courtesy of LifeSpan

Når du tænker på hvilke aspekter af dit liv du beriger din fysiske sundhed, er dit job sandsynligvis ikke en af dem. Vi forbinder job med stress, manglende hvile og mangel på tid - de ting, der forstyrrer godt helbred i stedet for at forbedre det.

LifeSpan, et fitnessudstyrsselskab, der fremstiller en tredemøllebord, kontaktede mig for at se, om jeg ville være interesseret i at give deres produkt en prøvegang. Løbebåndsborde giver dig mulighed for at gå langsomt, mens du arbejder på din computer. Jeg accepterede invitationen, og løbebåndet ankom til mit hjem en uge senere. Inden jeg fortæller mine tanker om tredemølleoplevelsen, skal jeg fortælle dig, at jeg ikke har nogen økonomisk interesse i dette udstyr - ingen betaling, ingen aktier, intet.

KOLONNE: Sculpt Sexy Calves

Her er mine meninger og bemærkninger på løbebåndsbordet:

1. Opsætning: Jeg var i stand til at tage løbebåndet ud af kassen og fuldstændigt samle og sætte den op om en time, mens jeg også holdt øje med min en-årige og fire-årige. Det var nemt. Jeg havde kun brug for lidt hjælp med at løfte skrivebordet på stillingerne.

2. Udseende og størrelse: Det var større end forventet, men ser strømlinet og professionelt. Skrivebordet er omkring 46 inches over og 31 inches dybt, så det har mere end nok plads til en computer, papirer og arrangører. Bare husk på, at løbebåndsbordet er et stort stykke udstyr, og du skal have et par meter clearance bag det for sikkerhedsmæssige formål.

3. Følg gangoplevelsen: Hvis du er vant til en high-end tredemølle lavet til løb og med et stort stødabsorberende dæk, vil du sandsynligvis føle en stor forskel i følelse, mens du går. Dette er ikke en tredie $ 3.000 løbebånd, og du kan mærke det. Dækket er sværere, med mindre stødabsorption. Når det er sagt, er denne tredemølle ikke beregnet til løb. Faktisk går det ikke over 4 miles i timen. Dette begrunder det mindre sofistikerede dæk, og du nyder godt af den lavere pris.

4. Ergonomi og komfort: Forkanten på skrivebordet er polstret for at øge komforten, mens du hviler på underarmene eller håndleddet på det, mens du skriver, skriver eller siver gennem materialer. Du kan også nemt justere skrivebordets højde for at imødekomme personlige præferencer eller biomekaniske problemer.

QUIZ: Hvor meget Fitness får du?

5. Praktik: Her er hvor det ægte kød ligger. Skal du faktisk bruge en tredemøllebord? Jeg lavede et par eksperimenter for at finde ud af om jeg ville være typen til at bruge en. Jeg er en person, der stadig kan lide at skrive med pen og papir. Jeg bruger også en computer. Jeg bruger endnu ikke disse små håndholdte enheder, som giver dig mulighed for at tage noter på en lille skærm og downloade den på computeren. Så man kan sige, at jeg er moderat tech-savvy, men ikke en tidlig adopter og eksklusiv bruger af alle de nyeste gadgets. For mit første forsøg skrev jeg i min daglige dagbog, mens jeg gik. Jeg var nødt til at skrive lidt langsommere, det var sværere end normalt og jeg kunne kun gå højst 2,2 miles i timen under skrivning. Jeg var nødt til at bruge den type koncentration, jeg ser på mine børns ansigter, når de bare lærer at skrive. Jeg blev lidt bedre med praksis. Stadig vil jeg hellere sidde og skrive hurtigt og pænt og derefter stå op og gå på et langt hurtigere klip end 2,2 mph. Jeg fandt løbebåndet mest nyttigt i et par situationer: Arbejdsopkald, hvorunder jeg nogle gange nødt til at skrive et par noter eller tjekke noget på computeren og samtidig lave forskning på computeren - det var perfekt til begge.

LifeSpan sagde, at mange kunder rammer 'pause'-knappen, når de vil skrive noget for hånd. Når du står og arbejder, mod at sidde og arbejde, brænder du stadig omkring tre gange mere kalorier. For bare at skrive ned den lejlighedsvise note, fandt jeg dog ikke, at det var nødvendigt at sætte det i stå.

Da jeg forsøgte at få min mand til at prøve løbebåndsbordet, sagde han, at han aldrig ville bruge en, hovedsageligt fordi han næsten udelukkende bruger håndholdte og håndfrie enheder. Han kan placere disse enheder i skufferne på en regelmæssig løbebånd, hvor du har fordelene ved et bedre dæk, hurtigere hastigheder og en skråning. Og derudover foretrækker han helt at adskille arbejde fra at træne. Så for ham eller dem som ham, er det først og fremmest et spørgsmål om pasform, snarere end noget problem med tredivebordet selv.

MERE: Fit fitness i din dag

Hvis du overvejer at købe en tredemøllebord, foreslår jeg at prøve det først. Skriv på det. Skriv på den. Sigt gennem papirer. Tal på telefonen, mens du går. Hvis du kan lide det og vil bruge det, vil du drage fordel af det. Du føler dig absolut belønnet, når du har fået arbejde udført, og så bemærk at du har gået 2 miles mens du gjorde det. Hvis du kan arbejde og blive sund samtidig, er det en sjælden kombination, du vil holde op med.

Populært emne.