Til juice eller ikke til juice?

Indholdsfortegnelse:

Til juice eller ikke til juice?
Til juice eller ikke til juice?
Anonim

Har du virkelig brug for at "rense" din krop?De fleste eksperter er enige om, at din krop bliver fri af toksiner ganske godt alene og du behøver ikke at leve på væsker for at det skal ske. "Den menneskelige krop renser sig 24/7," siger Samantha Heller, R.D., motion fysiolog og klinisk ernæringskoordinator ved Center for Cancer Care på Griffin Hospital i Connecticut. "Din lever, nyrer, lunger og fordøjelsessystem arbejder alle sammen om at afgifte og rense din krops immunsystem hver dag." En ekspert påpeger dog, at juice kanHjælp Din lever gør det bedste job muligt: "Din lever renser din blodstrøm og fjerner toksiner, der ophobes udefra," siger Susan Blum, MD, MPH, assisterende klinisk professor i forebyggende medicin på Mount Sinai School of Medicine og grundlægger af Blum Center for Sundhed i Rye Brook, NY "Og giver din lever de næringsstoffer, det har brug for - gennem frugt, grøntsager og fuldfoder - hjælper det med at fungere optimalt." Så du behøver ikke rense din lever, men du kan hjælpe med at støtte Den naturlige proces ved at øge dit næringsindtag. Atikke betyder at du skal sulte dig selv i længere tid for at få det til at ske. (Begge de overvågede rensemuligheder ved Blum Center involverer ægte mad samt juice / smoothies.) MERE: Hvorfor langsom mad er bedre FoodConsidering en juice rense? Først skal du definere dit ultimative mål for at finde ud af om juice kan løse dine helbredsproblemer. Vil du… Tabe sig?Rødt lys! Fortsæt ikke!Hvis du kun drikker væsker i nogen tid, vil du sandsynligvis miste nogle få pund. Men hvad du taber vil være mest vandvægt og vil krybe tilbage, så snart du begynder at spise rigtig mad igen (undskyld at springe din boble). Derudover kan det kun være en væske, der kun renser i længere tid end tre dage, der kan komme igen, fordi det lægger mere stress på din krop og kan påvirke dit immunsystem og din evne til at fokusere, siger Heller.

Del dine smagsstoffer

I vores YouTalk-samfund spurgte en læser: "Hvad er din oplevelse med juicing?" Har du et svar? Hold det ikke for dig selv. Del dit råd ved at sende det her.

Nulstil din gane?Gul lys / Fortsæt med forsigtighedAt drikke frisk frisk juice i en dag eller to kan hjælpe dig med at sætte bremserne på overspisning og overindulging. Men den virkelige test kommerefter rensningen. Tricket er at planlægge før du starter, siger Heller. Så lager dit skafferi med fuldkorn, bælgfrugter, cottage cheese og sunde kilder til protein som tofu og edamame. På denne måde, når du føler dig opdateret og tilbage på sporet med sund kost, har du god mad til rådighed, mens du lette tilbage til ægte mad. MERE: Banish Muffin Top med disse fødevarer Få flere greens i din kost?Grønt lys / Gå til det!Tilføjelse af en friskpresset juice eller smoothie som en eftermiddagsmad eller et morgenmadsalternativ hver gang imellem er en god måde at få vigtigere vitaminer og antioxidanter på, siger Lisa Drayer, RD, forfatter af "The Beauty Diet." Juice kan også tjene som kilder til skønne næringsstoffer, hvis de indeholder stoffer som vitamin C og beta-caroten, som er vigtige for din krops evne til at lave kollagen til glødende hud.

Populært emne.