DuBeauty Eksperter Top Gennembrud af 2011

Indholdsfortegnelse:

DuBeauty Eksperter Top Gennembrud af 2011
DuBeauty Eksperter Top Gennembrud af 2011
Anonim
2011 var et vigtigt år for fremskridt i alle ting sundhed og skønhed. Fra kollagenbygger lydbølger til kunstig sweetener backlash og endda en roman, der udforsker videnskaben om tiltrækning, så tjek hvad blev ekspertgruppen i YouBeauty spændt det sidste år.
2011 var et vigtigt år for fremskridt i alle ting sundhed og skønhed. Fra kollagenbygger lydbølger til kunstig sweetener backlash og endda en roman, der udforsker videnskaben om tiltrækning, så tjek hvad blev ekspertgruppen i YouBeauty spændt det sidste år.

1Art efterligner livet

Ekspert: Viren Swami, Ph.D., YouBeauty Attraction Expert

Min top fund af 2011 skal være Haruki Murakami, er magnum opus, IQ84. Selvom romanen indeholder mange af de temaer, som Murakami's læser vil være bekendt med, herunder en detaljeret opmærksomhed og en surrealistisk fortælling, er det virkelig historien om to personer, der søger hinanden i en fiktionaliseret 1984 (selv en reference til George Orwell Nittenogogfyrre).

Læs mere

Romanen er så fascinerende, fordi mange af dens centrale temaer, kærlighed, forførelse og køn, familieforhold, vold og mord, kulturer, er de ting, der så interesserer mig som en psykolog.

MERE: Din perfekte match kan være lige rundt om hjørnet

Hensyn til lydenergi for at få dig til at se yngre ud

Ekspert: Arthur W. Perry, M.D., F.A.C.S., YouBeauty Cosmetic Surgery Expert

Siden fremkomsten af fedtsugning næsten 30 år siden har gennembrud i plastikkirurgi været teknologirelaterede. I år udnytter den nye gizmo lydens kraft for at få dig til at se yngre ud. Det viser sig, at lydenergien kan intensiveres, gøres til en tone, selvom hunde ikke kan høre, og fokuseres i et lille punkt. Maskinen hedder Ulthera, og resultatet er dannelsen af varme under huden.

Læs mere

Varmen får huden til at krympe og lægge nyt kollagen, som forynder ansigtet, glatter jawlineen og strammer halshuden. Som en bonus bliver fedt ødelagt. (Hvor mange af os ville gøre indsigelse mod det?) Mens nogle mennesker har fremragende resultater, ser de mest subtile forbedringer. Plastikkirurger er lige begyndt at regne ud, hvordan man kan forbedre resultaterne. Åre fra nu kan denne nye kontorprocedure kun gøre ansigt, øjenlåg og pandehøfter uddøde.

MERE: Den største, Äubang for din buck,Äù procedurer

3The Legacy of Alexander McQueen

Ekspert: Aimee Mullins, YouBeauty Identity Expert

En forudgående optagelse: Jeg er forudindtaget om følgende emne, men det er faktisk stadig, at for mange mennesker, både dem, jeg kender og hundredtusinder, jeg aldrig har mødt, var årets bedste og mest indflydelsesrige udstilling Alexander McQueen: Savage Skønhed, præsenteret af Costume Institute ved Metropolitan Museum of Art.

MERE: Lær om udstillingen og Aimee's personlige forbindelse med McQueen.

4Music For Your Mind

Ekspert: Art Markman, Ph.D., YouBeauty Psychology Advisor

I psykologisk forskning gav 2011 os nogle forslag til, hvordan vi løftede vores spiritus. Tobias Greitemeyer fandt ud af, at hvis du lytter til musik med opløftende tekster, så har den mange fordele. Du er mindre tilbøjelig til at reagere på andre mennesker aggressivt og kan reducere dine følelser af fjendtlighed overfor andre mennesker.

Læs mere

Så efter at du har haft en hård dag på kontoret, har en vanskelig oplevelse med børnene, eller en kamp med din betydelige anden, en del af din yndlingsmusik, der har håbende tekster og hjælper din stress smelte væk.

MERE: Dit sind på musik

5Lifestyle Medicine

Ekspert: Jim Perko, C.E.C., A.A.C., YouBeauty Culinary Expert

At anerkende sund opførsel ændres, da medicin er en af de nyeste og mest dybtgående fremskridt inden for sundhedspleje. For den kulinariske verden er dette ENORM! I stedet for at bruge mad som blot brændstof til kroppen eller underholde smagsløgene med aldrende fedtstoffer, sukkerarter, natrium og alkohol, kan kokke bruge deres kulinariske træning og færdigheder til at begrænse forebyggelig kronisk sygdom.

MERE: Prep, forberede og nyd mad som medicin.

6Living lykkere liv

Ekspert: Jim Nicolai, M.D., YouBeauty Integrative Health Expert

Min 2011 top fund er Dr. Andrew Weils nye bog Spontan lykke. Så mange af os oplever stress, føler sig chikaneret og afbrudt eller kører for hårdt uden meget formål. Vi jagter vores haler og udfører meget, men føler os mindre glade for det. Vi gør mere og har mere og alligevel føler vi os mindre opfyldt.

Læs mere

Dr. Weil er et geni i at tage komplekse oplysninger og gøre det forståeligt. At vide, at vi alle vil være lykkeligere, at have nogen til at guide os gennem denne proces, er både trøstende og inspirerende. Det hjælper med at få nogen, som jeg stoler på at navigere mig gennem doven af forvirring omkring, hvad man skal gøre for at finde følelsesmæssig balance. Denne bog gør netop det.

Som repræsentant for den integrerende medicin, som Dr. Weil praktiserer og underviser, er jeg stolt af denne bog og vil bruge den som reference til at henvise folk til, hvad sand lykke kan være. Gæster kommer fra hele verden til Miraval Resort and Spa, der søger et sted at hvile fra livets tempo og det stress, det leverer. Som læge direktør for Integrative Wellness-programmet i Miraval, inspirerer jeg fra Andrew Weil, og hans arbejde fortsætter med at hjælpe mig med at tilbyde vejledning til de mennesker, der søger forbedret følelsesmæssig stabilitet og velvære.

QUIZ: Hvor glad er du? Tag vores lykke quiz!

7Cutting risikoen for kronisk sygdom

Ekspert: Beth Ricanati M.D., YouBeauty Wellness Advisor

Daglig velvære bliver bare det - hver dag! Takket være First Lady's indsats er sund fysisk kondition og ernæring blevet en del af dialogen om vores børns velbefindende. Skoler har hoppet ombord, og børn overalt lærer fordelene ved bevægelse. Og forskningen fortsætter med at bakke op igen!

Læs mere

Faktisk er der i et supplement, der blev offentliggjort denne måned i British Journal of Cancer, gennemgået litteraturen for livsstil og kræft: en kæmpe tredjedel af kræftformer er forårsaget af de fire fælles livsstilsfaktorer, som du kan kontrollere - tobak, alkohol, kost og fedme. Vi har beføjelse til at påvirke vores risiko for kronisk sygdom. Maj 2012 være året, hvor du sænker risikoen! Tænd et par sneakers, tag en anden håndfuld frugt, tag et dybt indånding og fejre dit helbred.

QUIZ: Hvordan "smuk" er din kost?

8Relations hjælper os med at regulere smerte

Ekspert: David Sbarra, Ph.D., YouBeauty Relationship Expert

2011 var et fantastisk år for forholdsvidenskab! Vores af alle de store studier, jeg valgte en hjernedannelse undersøgelse som min favorit stykke relationer videnskab i år. Denne undersøgelse, som blev udført af Naomi Eisenberger og kolleger ved UCLA, viste, at det viste sig at være vedhæftet med en vedhæftet figur under truslen om smerte (brændt!) Reducerede den subjektive oplevelse af smerte og førte til øget aktivitet i en hjernegruppe forbundet med sikkerhedssignalering.

Læs mere

Større aktivitet i denne hjerneområde - den ventromediale præfrontale cortex - var forbundet med reducerede smertebedømmelser og mindre aktivitet i smerterelaterede regioner i hjernen. Det er denne detalje, jeg finder så spændende: Bare at se et billede af vores partnere kan aktivere sikkerhedssignalerne i vores hjerner, som igen har potentialet til at nedregulere, hvordan vi oplever smerte. Næste gang jeg er ved at blive brændt, vil jeg være sikker på at tænke på min kone!

QUIZ: Hvad driver dine relationer?

9 bedre gymnastik til din krop

Ekspert: Tracy Hafen, YouBeauty Fitness Expert

Flere fitnesscentre og træningsstudier ser ud som abeudstillinger, komplet med bolde, trapezer, stiger, reb, platforme og barer. Og hvem vil ikke hellere gå til zoologisk have eller cirkus end gymnastiksalen? Denne tendens i det såkaldte funktionelle fitness er ikke nyt, men det fortsætter med at vokse og bliver mere almindeligt … til alles fordel.

Læs mere

En funktionel tilgang til fitness træning indebærer at gå tilbage til de grundlæggende bevægelsesevner, folk bruger i dagligdagen og rekreationsfærdigheder som løb, hoppe, klatre, krybe, lunge, presse, trække og reagere på skiftende miljøer.

Disse færdigheder udvikles bedst ved hjælp af enkle, ofte billige udstyr, der gør det muligt for kroppen at bevæge sig i flere retninger på en gang og kræve, at den understøtter bevægelserne ved at bruge stabiliserende muskler. Dette er ikke tilfældet med de fleste tunge, stationære træningsmaskiner, der ligger på vægge og gulve i nogle sportscentre. Så hvis du søger at deltage i et fitnesscenter eller besøge et træningsstudio i år, eller endda at udklæde et motionsrum til dit hjem, skal du gå til det rum, der ligner en zoologisk have, et cirkus eller en legeplads snarere end en tung udstyrs forsamling linje.

MERE: Tracy's valg til hjemme-fitnessudstyr

10Hope til behandling af Alzheimers

Ekspert: Jennifer Roizen, Ph.D., YouBeauty Research Advisor

For 2011 vil jeg gerne skinne spotlighten på den første behandling designet til et medlem af en klasse af sygdomme, der omfatter Alzheimers og Parkinsons. Disse lidelser er praktisk talt ubehandlede og dødelige. De er også udbredt. For eksempel er det anslået, at omkring en ud af seks kvinder vil have Alzheimers over deres levetider. Værre endnu, videnskabsmænd kender ikke de nøjagtige årsager til disse sygdomme.

Læs mere

Så det er en temmelig stor aftale, at forskere har været i stand til at regne ud, hvordan man behandler selv en af disse lidelser. Godkendelsen af dette lægemiddel hylder dramatiske forbedringer i vores forståelse af disse sygdomme. Mens det nye stof kun virker for en sygdom, giver det et godt udgangspunkt for udformningen af andre behandlinger, og bør bringe håb til alle dem, der lider af sygdomme som Alzheimers eller Parkinsons.

Vil du vide mere om den specifikke videnskab?

Kendetegnet ved Alzheimers og Parkinsons og denne hele klassen af sygdomme er akkumuleringen af en bestemt type af foldet protein *, kaldet en amyloidplaque. Denne måned blev stoffet Tafamidis godkendt i Europa for at behandle et sjældent amyloidsyndrom. ** I dette syndrom virker det relevante protein, når fire kopier af proteinet er bundet sammen. Disse kopier skal afbrydes, før de kan danne plakaten. Lægemidlet er designet til at forhindre, at de fire kopier af proteinet adskilles. Dette er den første amyloide sygdom, hvor forskere har været i stand til at afskrække misfolding af et specifikt protein. Det er kulminationen på et kvart århundrede arbejde.

MERE: Boost din hjerne med motion

* Misfoldet protein: Et protein er som et jernbanespor på følgende måde. Forestil dig et spor, der er bøjet tilbage på sig selv - det uformede spor kan ikke bruges til at styre et tog, fordi toget vil blive sporet. Sporets funktion er afhængig af dens 3D-form. Det samme gælder for et protein. Proteiner udøver deres virkning ved at stole på sin specifikke tredimensionale form, som togspor. Et misfoldet protein er en, som ikke længere bevarer sin funktionelle tredimensionelle struktur.

** Amyloidforstyrrelse: Markørerne af disse syndromer er plaques lavet af misfoldede proteiner kaldet amyloidfibre. Meget, meget hårde, intermesede tråde spredt ud i din hjerne (eller et andet organ) som kogt spaghetti, som er blevet efterladt til tørring.

11 Ikke-så-søde sødestoffer

Ekspert: Kristin Kirkpatrick, R.D., YouBeauty Nutrition Advisor

2011 var et stort år for den lyserøde, blå og gule. Det var året vi indså, at kunstige sødemidler var virkelig ikke vores gyldne billetter til at få vores søde smag uden de ikke så sødt konsekvenser. Vi fandt ud af, at de små pakker, vi har elsket og brugt milliarder gennem årene, ikke kun kunne forhindre vores vægttabsmål, men rent faktisk (ironisk nok) kunne få os til gevinst vægt.

Læs mere

Du har måske været chokeret af disse overskrifter, og hvis du ikke troede på dem, var der masser af undersøgelser for at bevise det. En undersøgelse i tidsskriftet Diabetes Care fandt, at det daglige forbrug af diæt sodavand var forbundet med en 36 procent større relativ risiko for at udvikle metabolisk syndrom (risikofaktorer der forekommer sammen og øge risikoen for kranspuls sygdom, slagtilfælde og type 2 diabetes) og en 67 procent større relativ risiko for at udvikle type 2 diabetes sammenlignet med ikke-forbrug.

En anden undersøgelse i American Journal of Clinical Nutrition viste, at forbrug af kunstigt sødede drikkevarer i en gruppe af undersøgelsesdeltagere var forbundet med type 2 diabetes. Resultaterne efterlignes også i rottestudier. Det ser ud til, at 2012 er året for sandheden. Tid til at skære den søde helt, ikke bare en lille smule. Nu er det tid til at lære fra videnskaben og blive endnu bedre i de næste 12 måneder!

MERE: Guide til sødestoffer

12Concussion Management System for atleter

Ekspert: Michael Roizen, M.D., YouBeauty Grundlægger

Nummer to årsag (efter bilulykker) til hjernerystelse er høj kontakt sport som fodbold, boksning, fodbold, lacrosse, wrestling, rugby og ishockey. Disse sportsgrene udgør en høj risiko for lukkede hovedskader, selv når der anvendes beskyttende hovedbeklædning. De amerikanske centre for sygdomsbekæmpelse og forebyggelse beregner, at der forekommer næsten fire millioner sports- og rekreationsrelaterede hjernerystelser hvert år - og de udfører en tung vejafgift.

Læs mere

Der er omkring 235.000 indlæggelser og 50.000 dødsfald årligt på grund af hjernerystelse. Estimater tyder på, at op til 40 procent af fodboldspillerne oplever en hjernerystelse årligt, med størstedelen af disse sportshjerneskader, der ikke rapporteres, uigenkendte og uhåndterede. Du behøver ikke at "slås ud" for at få hjernerystelse. Faktisk resulterer færre end 10 procent af hjernerystelser i tab af bevidsthed.

Hovedskader er nu så stor medicinsk bekymring i sport, at der er udviklet specielle patientstyringsværktøjer. Bruges af atleter, opdager de øjeblikkeligt hjerneskader ved kontakt og giver patientspecifik vejledning om, hvornår atleter kan vende tilbage til at spille uden risiko for yderligere skade. Hjertehjælpsstyringssystemet indeholder et særligt vurderingsværktøj, der bruges til at etablere en atletes grundlæggende kognitive og motoriske færdigheder i begyndelsen af hans eller hendes atletiske sæson. Dette er det første værktøj, der objektivt og præcist vurderer kognitive og motoriske funktioner samtidigt. Den specielt instrumenterede mundvagter med Bluetooth-teknologi gør det muligt for teamlægen og atletisk træner at bruge vigtige oplysninger til at styre og måle atletens eventuelle sikre tilbagevenden til fysisk aktivitet.

QUIZ: Hvor meget fysisk aktivitet får du?

Populært emne.