16 friske ferie gaver

Indholdsfortegnelse:

16 friske ferie gaver
16 friske ferie gaver
Anonim
Image
Image

I stedet for at sende venner og familie højt kalorieindhold til ferien, der kun springer deres sunde kostvaner (trøfler, nogen?), Hvorfor ikke give dem gaver, der faktisk øger deres velvære? På den måde ser du ud som rockstar-gavegiveren, at du er og du forbedrer deres helbred på samme tid. Temmelig fantastisk, ikke?

Her er 16 gaver, du kan føle dig godt til at give. Ingen grund til at sende os en tak note.

1Bånd bandet

Her er en tankevækkende gave til din løbende fanatiske ven: HEX Watch Band. Enheden forvandler en iPod Nano til et let at bruge ure, der er meget mere praktisk at klippe din Nano til din skjorte, når du skal køre. Og det kommer i ni sjove farver.

HEX Watch Band til iPod Nano 6G, $ 25

2Step It Up

Ja, en tredemøllebord er en stor splurge, men at komme væk fra din tush og gå, mens du arbejder, kan bare redde dit liv. Hvor mange gaver kan det? For at gøre gang og arbejde endnu mere problemfri, er tredemølleens styringer bygget helt ind i skrivebordet.

LifeSpan tredemøllebænk TR1200-DT5, $ 1.500

3Yoga på farten

Selv den mest hengivne yogini vil ikke altid sklep omkring hendes yogamåtte, især på ferie. Med disse yogabukser behøver hun ikke. Du skal bare glide dem og gå til yoga-klasse - ingen mat er påkrævet. Geni!

Electric Yoga Anti-Slip Yoga Bukser, $ 98

4A Randy Gift

Det er Birchbox til sex - har vi brug for mere? For $ 25 pr. Måned kan du sende dit betydelige andre smøremiddel til at prøve sammen med andre små sexede varer. For $ 50, kan du op foran med en kasse med smøre, sexlegetøj og andre sjove ting at udforske sammen. Hver boks kommer også med en liste over ideer og foreslåede aktiviteter ved hjælp af godbidder i boksen. Sund bonus: Sex får dig til at se yngre ud og hjælper dig med at afværge influenza og forkølelse.

Boink Box, $ 25- $ 50 / month YouBeauty-læsere får 20 procent af, når de bruger koden YOUBEAUTY20.

5A Smart Scale

Den højteknologiske skala vejer dig en gang og fortæller dig hvor meget du har gået op eller ned i pund uden at afsløre din vægt igen. På den måde forbliver du motiveret, uden at du behøver at besætte over tallet på skalaen. Og det kommer i seks kølige farver.

Quantum Scale, $ 39

6Fuldt godt at give

Vil du have en gave, vil du virkelig føle dig god til at give? Gør en donation til ære for en elsket til Globalgiving, en velgørenhedsinvesteringswebsted, der giver dig mulighed for at lave en række afdragsberettigede bidrag til vigtige projekter, som f.eks. Projekt myggenet, der har til formål at give 20.000 børn i Zambia livreddingsnet til beskytte dem mod malaria - den første dræber af børn i Afrika. Eller du kan hjælpe med at yde afgørende medicin til 200 terminalt syge kræftpatienter i Bangalore, Indien. Mulighederne for at forbedre liv og sundhed for mennesker i nød er uendelige. Og du får et øjeblikkeligt humørforhøjelse også, bare for at gøre sådan en god gerning.

7Guilt-fri stegning

Denne handy gadget hjælper dig med at lave mad, kylling, rødt kød, grøntsager og lige fries! -Bruger kun 1 tsk olie og sparer tid og kalorier. Det kommer også med en opskriftsbog med mere end 30 måltid ideer.

T-Fal ActiFry, $ 250

8Måling op

Gør det sjovt med disse dekorative måleskåle inspireret af russiske nesting dukker. Når de ikke er i brug, stabler de pænt ind i hinanden, men chancerne er, at du vil vise dem på en hylde.

MoMA Design Store Matryoshka M-Cups, $ 12

9Kitchen Helper

Når du laver mad hjemme, er du mere tilbøjelig til at spise sundere. For at opmuntre en spirende (eller endda erfarne kok), hent dette værktøj, som rekvisitter din iPad, så du kan se sunde madlavningsvideoer eller scanne det næste trin i opskriften uden at få Salmonella over hele din iPad. Men det er ikke alt: Bluetooth-højttaleren nederst lader din rock ud til dine yndlings melodier, mens du pisker op en sund skål.

Williams-Sonoma Smart Tools til iPad, $ 200

10Hængende haver

Tag udenfor med disse smukke hængende teardrop terrariums-en stor, for ikke at nævne original, værtinde eller ferie gave. Og hvis din gavemodtager finder ud af, at hun ikke lige har en grøn tommel, kan hun bytte planter til votive stearinlys.

Små ting efter alle hængende terrarier, $ 22- $ 29, OpenSky

11Olive dig

Vedtage et forældreløst oliventræ i det sydøstlige Sicilien som en gave, og modtageren modtager olivenolie fra deres helt eget træ i et år. Hvor original og fantastisk er det? Du får ikke bare dem til en cool gave, men også en, der hjælper med at reducere deres risiko for hjertesygdomme og fremmer smuk hud. Olivenolie indeholder en polyphenol kaldet hydroxytyrosol, som har mere antioxidantkraft end grøn te og hjælper med at reducere betændelse i huden.

Nudo, $ 69 (plus forsendelse)

12Hit mat

Har en ven eller et familiemedlem, der desperat skal slappe af? Brug 20 til 40 minutter på denne akupressurmåtte, som har 6.210 stimuleringspunkter, der er designet til at stimulere dig om morgenen (se senere, kaffe!) Eller slappe af om aftenen (buh-bye, lavendelpude spray!).

Spoonk økologisk hampemåtte, $ 70

13Pop Art

Husk da du var barn og ville lave hjemmelavet is i din fryser? Mød den næste generation. Du skal blot fylde formen med lavsukkerfrugtsaft eller lækre smoothies for at lave sunde, lækre frosne behandler på under 10 minutter.

Zoku Quick Pop Maker, $ 49

14om søde om

Giv din yogini til yoga sin egen monogramede yogamatta fra den passende navn My Custom Yoga Mat. Vælg matfarve, trådfarve og monogramstil - og kast derefter en gratis klasse eller to, som f.eks. En til YogaWorks ($ 22 pr. Klasse), som har steder over hele landet, så hun kan få hende 'om'.

Min Custom Yoga Mat, $ 40

15Cool Cruising

Hvordan kan nogen modstå denne smukke, lette krydstogter? 8-trins cyklen er ergonomisk designet til kvinder - og farvekombinationen er at dø for. Glædelig cruising!

Bianchi Milano Dama cykel, $ 500

16Blend In

Kend nogen, der er jonesing for at lave sunde smoothies og supper hjemme, men har ikke råd til at købe dem en Vitamix? Intet problem. Consumer Reports sammenlignede for nylig blendermodellerne og viser sig, at den overkommelige Ninja og dyre Vitamix er bundet til førstepladsen. Nu kan du blande væk uden at bryde banken.

Ninja Master Prep Professional QB1004, $ 60

Populært emne.