Bedste ferie gaver til skønhedssøvn

Indholdsfortegnelse:

Bedste ferie gaver til skønhedssøvn
Bedste ferie gaver til skønhedssøvn
Anonim
At være søvn berøvet er den værste. Det kan gøre dig irritabel, forstærke dit stress, bidrage til vægtøgning og endda rod i din hud. Og med helligdage lige rundt om hjørnet, er det de sidste ting, som nogen har brug for (hej, kæmpe bums-du er lige i god tid til firmaets feriefest!). Så mens du får dine indkøbslister sammen i denne sæson, bør du overveje at give dine kære skønhedssøvnens gave. Disse gaver kan gøre alt for at roe sindet og hjælpe dig med at slappe af, falde i søvn hurtigere, sove dybere og endda øge din skønhed, mens du er ude i drømmeland. Så uanset dollarværdien er de virkelig uvurderlige.
At være søvn berøvet er den værste. Det kan gøre dig irritabel, forstærke dit stress, bidrage til vægtøgning og endda rod i din hud. Og med helligdage lige rundt om hjørnet, er det de sidste ting, som nogen har brug for (hej, kæmpe bums-du er lige i god tid til firmaets feriefest!). Så mens du får dine indkøbslister sammen i denne sæson, bør du overveje at give dine kære skønhedssøvnens gave. Disse gaver kan gøre alt for at roe sindet og hjælpe dig med at slappe af, falde i søvn hurtigere, sove dybere og endda øge din skønhed, mens du er ude i drømmeland. Så uanset dollarværdien er de virkelig uvurderlige.

MERE: Hvordan Sleep Deprivation påvirker sundhed og skønhed

1Wrinkle-Fighting Pudebetræk

Iluminage Skin Foryngende Pudebetræk, $ 60

Tal om multi-tasking. Vævet med kobberoxidfibre, blev denne pudebetræk skabt for at vende uret mens du sover. Kobber har vist sig at spille en vigtig rolle i regenerering af hudceller. Når dit ansigt rører pudebetræk, frigives kobberioner i hudens overflade og hjælper gnist hudens naturlige selvfornyelsesprocesser. Denne cellereparation resulterer i et reduceret udseende af fine linjer og rynker, og derfor generelt velvilnet og yngre hud.

2Stabiliserende krops pude

Tempur-Pedic Body Pillow, $ 199

Ideel til sidesveller og forventningsfulde mødre, giver denne generøst fyldte 48-tommer lange kudde ekstra stabilitet og støtte til hele din krop. Plus, dækket (en blanding af silke og bambus) føles blød og luksuriøs, hvilket gør dette til den perfekte sovende companion til at kose sig med.

3Overvær Hydratiserende Hudpleje

Dr. Jart + Water Fuse Water-Max Sovemaske, $ 48

Giv din hud en alvorlig dosis af hydratisering natten over med denne påfyldningsmaske. Den lyse geltekstur udgør et beskyttende lag på huden og forstærker løbende dine hudens fugtindhold, mens du sover. Med hyaluronsyre, naturlige ingredienser som olivenblad og tranebær og ni æteriske olier som lavendel, myrra, rose og sandeltræ, vil denne maske lulle dig i søvn med løfter om en blødere, glattere hud.

MERE: 4 flere overnatningsbehandlinger i huden

4Skin-bevare øjenmaske

Blush Belle De Nuit Eye Masque, $ 42

For dem, der sover bedre i fuld mørke, kan denne 100 procent silkemaske give det perfekte soveværelsesmiljø. Endnu bedre: Det forbedrer faktisk din hud, mens du sover også. Undersiden er lavet af ubleget, ikke-farvet silke, hvilket minimerer huden krølning, mens dit ansigt er smudret mod puden og i nogle undersøgelser har vist sig at bidrage til at reducere inflammation. Den luksuriøse maske er også infunderet med kobber, som fremmer hudfornyelse og har antimikrobielle egenskaber, hvilket betyder, at det kan reducere mængden af bakterier på din hud, hvilket giver dig en renere og klarere hud.

5Sunrise Simuleringslys

Sleep Studio Wake Up Light, $ 120

Perfekt til vinteren, når morgenlys er en sjældenhed, simulerer dette lys den stigende sol og hjælper dig med at vågne forsigtigt i stedet for pludselig at vække dig fra søvn. Brugeren vælger en vågne tid, og lampen vil gradvist lyse, ligesom den egentlige sol ville. Der bliver ikke mere vågnet af den piercing iPhone alarm og krakning åbner et øjenlåg for at fuldføre mørket i vinterens døde. Denne lampe hjælper dig med at lette din vej ud af sengen og give din krop en følelse af, at dens cirkadiske rytme er synkroniseret med solen. Derudover kan du vælge en naturlig lyd eller tilslutte en USB med din egen musik til at vågne op til.

6justerbar madras

Tempur-Choice Luxe, $ 3.699 for en dronning

At vælge en madras, der er den perfekte fasthed til to personer, er hård. Men med et tryk på en knap giver Tempur-Choice Luxe dig mulighed for at justere følelsen på din side af sengen, hvorved din partners side er ubevidst. Denne seng parrer den kropsformede understøtning af Tempur-Pedic's signaturmateriale med evnen til at justere flere "komfortzoner" under dit hoved og ben, så du kan finde den perfekte kombination til fuldkropsstøtte og en himmellig nats søvn. Det er dejligt at give til din S.O.-men det er ok at give det også af egoistiske grunde (vi kan ikke fortælle).

7Tranquilizing Tea

Risa's Whole Leaf Sød Honning Vanilla Rooibos Tea, $ 10

Som nutritionist med sin egen linje af te, bliver Risa Blau af Risa's Naturals altid til Rooibos te for at vise søvnløshed, som er chef. Denne naturligt koffeinfri te har ikke kun en beroligende virkning, men det pakker også nogle andre sundhedsmæssige fordele, som f.eks. Antioxidanter, der bekæmper frie radikaler, som holder din krop yngre ind og ud (via en klarere og sundere hud). Plus, den er fuld af alfa hydroxyl syrer, Blau tilføjer, og tilføjer til dets anti-aging evner. Vores foretrukne smag? Den søde honning vanilje, med sin blanding af beroligende og cremet smag og bare en smule sødme.

8Calming Candle

R. Nichols Breathe Candle, $ 45

Denne paraffin-og-sojablanding stearinlys lugter af ren fransk lavendel, en urt, der er kendt for at fremme ro og ro. Faktisk har undersøgelser vist, at aromaterapi med lavendel kan nedsætte nervesystemet, fremme afslapning og forbedre stemning og søvnkvalitet hos personer med søvnforstyrrelser. Aromaterapeuter bruger også lavendel til at behandle angst og hovedpine.Med 60 timers brændtid og en sød illustration på krukken er dette stearinlys det perfekte tilbehør til at gøre et soveværelse til en sovende oase.

9Noise-Canceling Sound Machine

Sound + Sleep Nomad Travel Version, $ 150

Uanset om du er en hyppig rejsende eller bare en byboer, der ikke kan ignorere bilhornene og ambulance sirener, der blæser om natten, fungerer en lydmaskine vidundere ved at skabe et naturligt og beroligende miljø, der hjælper dig med at falde i søvn. Teknologien i denne lydmaskine tager det til et andet niveau: Den lytter og reagerer på de forstyrrende lyde i brugerens omgivelser for at neutralisere baggrundslydene. Du kan endda tilslutte din iPod eller laptop til at afspille din egen musik gennem højttalerne, hvilket gør det til det perfekte natbord tilbehør.

10Aroma-Therapeutic Pillow Mist

Earth Therapeutics Anti-Stress Pillow Mist, $ 8

Denne blanding af æteriske olier, urter og botanik beroliger sind og krop og opfordrer til at sove med sin drømmende duft af lavendel, kamille og citrus. Et par sprinter på din pude lige før du tænder om natten vil sætte en beroligende atmosfære og omslutte dig med en luft af afslappende, søvnfremmende dufte.

MERE: Beat disse stressere, der holder dig vågne

11A seng passer til en konge

Hästens Vividus Bed, $ 107.990

Okay, tid til at tale om virkelig splurging. Dette er tændt vores ønskeliste - men desværre kender vi ikke nogen, der virkelig har råd til at give det til os. Men hvis du søger at størkne din plads som favoritbarnet eller bare virkelig virkelig imponere en person, du elsker, og give dem en seng, som Hans Majestæt Kong Carl XVI Gustaf of Sweden har i sit eget hjem - slottet - ville ikke være et dårligt sted at starte. (Alvorligt … Hästens er den eksklusive leverandør af senge og madrasser til Sveriges kongelige familie.) Hästens 'sovesuppe' omfatter: luksushestehår, premium bomuld, hypoallergen uld og blødt hør lagt oven på en svensk fyrramme. Det lover en stærk seng, der altid er ved den ideelle temperatur, er allergivenlig og får dig til at føle, at du sover på luften, men også fuldt understøttet. Der er ikke meget, vi ville ikke gøre for en luksuriøs nats søvn i denne baby.

Populært emne.