7 trin til din bedste natts skønhed rutine

Indholdsfortegnelse:

7 trin til din bedste natts skønhed rutine
7 trin til din bedste natts skønhed rutine
Anonim

En god aften er søvn afgørende for en sund morgenglød. For at få den fulde otte timers hvile, der er nødvendige for at give din hud et løft, skal du begynde at afvikle flere timer i forvejen. En gennemtænkt nighttime skønhed rutine er din bedste chance! Her er syv essentials for at sikre, at du er godt rustet om morgenen:

Dette indlæg er sponsoreret af Exuviance.

1Exercise

I løbet af dagen eller flere timer før sengetid, få dit hjerte til at pumpe. Kraftig motion dræber dig ud og forbedrer circadianrytmer, som regulerer timingen af perioder mellem søvn og vækkelse og gør det lettere at falde i søvn.

2tag af din makeup

Rensning af din hud før sengetid er et skridt til aldrig at springe over! En aftenrensning giver dig mulighed for at tage af din sminke og vaske væk noget snavs og olie, din hud har akkumuleret hele dagen. Selvom du ikke har energi til en fuld ansigtsvask, skal du i det mindste tørre din makeup.

3Buff Away Dry Skin

Nighttime er primetime for hudfornyelse. Ved eksfoliering før sengetid løsnes døde og kedelige hudceller og fjernes, så overbelastede porer kan ryddes af urenheder. En gang om ugen efter rensning, prøv en exfoliator som Exuviance Triple Microdermabrasion Face Polish ($ 72)med glykolsyre for at rense huden.

4Ster på Serum

Et antioxidant-pakket serum er en god tilføjelse til din hudpleje rutine for at reducere synlige tegn på aldring. Påfør et serum som Exuviance Vespera Bionic Serum ($ 72) til hud efter eksfoliering eller rensning for at genopbygge fugt.

5Speed Up Anti-Aging

Reducer fine linjer og rynker ved at bruge en formel indeholdende retinol på dit ansigt. Retinol har vist sig at stramme og løfte huden, samtidig med at rynkerne bliver mindre synlige og huden mere strålende. Exuviance Super Retinol Concentrate ($ 78) kan lagres over et serum for at øge anti-aging effekter.

6Invest i en Natkrem

Forkæle din hud med en luksuriøs natkrem er et must for at berolige og hydrere din hud og prædike det for en nat med genopretning. Slather on Exuviance Evening Restorative Complex ($ 48) på dit ansigt og hals som et sidste skridt før sengetid.

7Log off af internettet ASAP

Lysende lys som dem på din computer eller tv-skærm aktiverer hjernen, så du holder dig bevidst inden sengetid. Undersøgelser tyder på elektroniske enheder lige før sengetid kan forstyrre dem svalens kvalitet og gøre det sværere at snooze. Tag en god bog i stedet eller tag 10 minutter til meditation. Du vil være så afslappet, at du vil falde i søvn på ingen tid.

Populært emne.