Opskrifter til at øge energien

Indholdsfortegnelse:

Opskrifter til at øge energien
Opskrifter til at øge energien
Anonim
Thinkstock

Gå peruansk i morgen: Prøv Maca pulver til energi Peruvianstammerne får energi ved at suge på maca (Lepidium meyenii) planter. Denne radiseformede grøntsag fra sennepfamilien har længe været brugt i mad og medicin for at fremme udholdenhed, energi, vitalitet, seksuel virilitet og endda frugtbarhed.

Ulempen? En mulig insomniac-bivirkning. Du kan finde maca pulver i naturlige købmandsforretninger. Tilsæt en teskefuld til smoothies, pandekager og andre opskrifter. Eller tag ½ gram ekstraktet, to gange om dagen, i stedet.

QUIZ: Er du spiser for skønhed?

Energidrikke

Disse dage ser det ud til, at du kan finde "energi" drinks næsten overalt fra natklubber til dagligvarebutikker. Men det virkelige spørgsmål er, arbejder de? Desværre er der bare ikke nok data til at vide helt sikkert. Hvis du vil forkæle, skal du vælge dem med det laveste sukkerindhold. Mange er fyldt med koffein (eller tilsvarende).

Ikke underligt, at drikkere føler et løft, uanset hvad de andre energirende ingredienser er (som taurin og guarana). Der har været nogle energidrikke forbundet med hjerteproblemer i sjældne tilfælde. Det ser imidlertid ikke ud til, at de generelt er usikre. Vi har en bestemt advarsel: Bland ikke energidrikke med alkohol. Når drikkerne får dig "op", får de dig til at drikke endnu mere sprit, før du selv føler dig negative virkninger. Denne farlige kombinationsboks har foranlediget forbuddet mod visse alkoholiske energidrikke.

Find din Chia i en morgenmuffin Vi taler ikke chai te, men en helt korn aztekerne bruges som deres energikilde. Det kan hjælpe med at genoprette energi og mindske inflammation på grund af dets omega-3 fedtsyreindhold.

Som majsstivelse kan chia bruges som fortykkelsesmiddel og erstatte fuldkorn i din kost. Hele korn er vigtige, fordi de hjælper med at stabilisere blodsukkerniveauerne, i modsætning til raffineret sukker og enkle carbs. Her er en måde at bruge chia på.

QUIZ: Hvor meget energi har du?

Chia Muffin Opskrift 1 spsk chia frø, jorden 1 ½ kopper fuldhvede eller fuldkornsmel 2 tsk kanel ½ tsk muskatnød 2 teskefulde bagepulver ½ tsk salt (eller salt og peber efter smag) 16 ounce kan økologisk græskar (sørg for, at der kun er græskar opført i ingredienserne) 2 æggehvider ¼ kop høj kvalitet canola olie ½ kop agave nektar 1 tsk vanille ½ kop hakkede valnødder

Forvarm ovnen til 350 grader. Bland tørre ingredienser sammen i en skål. I en anden skål blandes alle våde ingredienser. Fold våd ingredienser og nødder i tørre ingredienser, omrør kun indtil tørre ingredienser fugtes (ikke overblandes!). Sked i papirfodret eller smurt (med rapsolie) muffin dåser. Bages i 25 til 30 minutter (eller indtil et tandstikker kommer ud rent fra midten af muffinen). Opbevar helt afkølede muffins i en genlukkelig plastpose i fryseren. Gør omkring et dusin, med 150 kalorier hver. Der er 9 gram fedt (men godartet) og kun 1 gram mættet fedt.

Gå grøn: Drik grøn te Grøn te har et højt indhold af polyphenoler, som er kemikalier med kraftige antioxidantegenskaber, menes at være endnu stærkere end vitamin C. Polyfenoler giver te sin bitter smag. Da grønne te blade er unge og ikke er blevet oxideret, har grøn te op til 40 procent polyphenoler (sort te indeholder kun ca. 10 procent).

Grøn te har også en tredjedel af den koffein, som sort te har, men det giver samme mængde energi og opmærksomhed (men i mere lige niveauer end høje og lave af andre koffeindrikke). Bemærk: Undgå at drikke mælk med det, som kan hæmme de gavnlige effekter af te.

KOLONNE: Sundeste drikke til vinteren

Populært emne.