Kate Middleton's Hair: Den virkelige grund det ser forskelligt efter graviditet

Kate Middleton's Hair: Den virkelige grund det ser forskelligt efter graviditet
Kate Middleton's Hair: Den virkelige grund det ser forskelligt efter graviditet
Anonim

Kate Middleton kan være berømt for hendes kongelige titel, men det er umuligt at tale om hende uden at nævne hendes hår. Hun er kendt for sine fejlfri, lucious låse. Selv da hun forlod hospitalet kort efter fødslen, havde den stadig sin spring og glans, som vi alle ved og misunner. Men for nylig er det blevet bemærket, at hendes oversvømmelse herlighed har set lidt uklart. Kate har endda et par grays-gispe!-Poking ud af hendes tilsyneladende mindre voluminøse mane. Før du hopper på spekulationsvognen og forsøger at finde ud af om hendes frisør har op og slutter på den kongelige familie, er her nogle vigtige oplysninger om, hvad graviditet kan gøre for dit hår - herunder at ændre tekstur og gøre det falde.

Tykt, skinnende, sunde udseende hår er en af de smukke frynsegoder af graviditeten. Du kan takke østrogen, master graviditetshormonet, som udvider vækstfasen i hårvækstcyklusen, så færre hår falder ud end normalt. Østrogen hjælper også med at producere skinnforstærkende talg, den naturlige olie, der kommer fra dine hårsække.

Normalt mister vi omkring 100 hår om dagen, som kaster naturligt, efter at de er færdige med deres normale vækstcyklus. Ved graviditet, med den forlængede vækstfase bliver håret mere fyldt. Men når du fødes og din østrogen-niveau falder igen, vender håret tilbage til sin normale cyklus og begynder at falde også. Efter fødslen bør du forvente at rense et ton hår fra dit dræne-som måske bare forklarer Kates tyndere, mindre frodige maner.

Du kan undre dig over, om det er sikkert at farve dit hår under graviditeten. Omkring halvdelen af alle moms-til-være gør. Hårfarve anerkendes ikke som en fare under graviditeten. Forskningen, der forbinder kræft med hårfarver, forbliver ret svag. Nogle kemikalier i hårfarve kan absorberes gennem huden via hovedbunden.

QUIZ: Hvor sundt er dit hår?

Stribning eller fremhævning indebærer mindre direkte kontakt med hovedbunden. Midlertidige farvestoffer, der anvendes hjemme, er mindre giftige end permanente. Sørg for at du bruger handsker og brug dem i et godt ventileret område for at undgå indånding af dampe. En anden mulighed er at bruge ren henna. Dette er et semi-permanent farvestof, der er blevet brugt i tusindvis af år. Det skal efterlades i fire til otte timer. Det bliver også rodet, men det er sikkert og vil efterlade en orange-rød nuance. De andre nuancer af henna kan indeholde potentielt risikable metalliske forbindelser.

Mens håret på dit hoved vokser tykkere, vil dit kropshår følge med. Dette skyldes sandsynligvis en stigning i androgener eller mandlige hormoner (ja, din krop producerer også disse!). Dette kommer i form af stray hår på dine bryster, mave og ryg.

Du kan også mærke mere ansigtshår. De fleste hår vil være væk tre til seks måneder efter fødslen. I mellemtiden er du velkommen til at pusse, barbere eller voks, som du ønsker. Faste hårfjerningsbehandlinger er sikkert sikkert, men har du ikke nok ubehag til at håndtere allerede? Det er også spild af penge, da dette hår vil falde ud alene.

MERE: Hårets psykologi

Populært emne.