Graviditet og din kropsform

Graviditet og din kropsform
Graviditet og din kropsform
Anonim

Graviditet forårsager vækst omkring din midsektion, ingen overraskelse. Men det er ikke bare fordi din lille søde ting har besluttet at campere der i de næste 40 uger. Du opbevarer ekstra fedt i løbet af din graviditet, som typisk er deponeret i midten af din krop. Du må ikke bekymre dig, den fede opbevaring falder senere i graviditeten, når din baby begynder at bruge flere næringsstoffer. Under graviditeten udskiller placenta prolactin, en kemikalie, der er knyttet til dopaminreceptorer i hjerneceller. Dopamin er fornøjelsens hormon forbundet med afhængighed. Når du bliver afhængig af noget, skyldes det, at en feedback-loop får dig til at søge ting, der øger dopaminniveauet.

QUIZ: Hvad er din kropsform?

Prolactin ser ud til at slå på vanedannende elementer i hjernen, så du vil have ting som mere mad. Det har også et beskyttende element. Hormonet hjælper dig med at tolerere sådanne dramatiske kropsændringer og ikke have stor angst over dem, som du ville under forskellige omstændigheder. Prolactin stimulerer dit endorphinsystem, så du føler mindre smerte og mere i stand til at ignorere angst. Tak natur for at gøre dette tilgængeligt i din gravid tilstand! En stress blandt gravide er bekymrende for, om deres kroppe nogensinde vil hoppe tilbage, efter graviditet. Denne frygt tilføjer kun til kaskaden af andre bekymringer. Det er vanskeligt at styre det psykologiske aspekt af kropsbillede. En del af rejsen lærer at svælge i graviditetens mirakel. Der er sexiness og saintliness, der følger med det.

For så vidt angår din mave tror mange mennesker, at formen afspejler dit barns køn. De siger, du har en dreng, hvis du har en basketball mave (uden fedt andetsteds), og en pige giver en vandmelon form (fedt hele vejen rundt, som et indre rør).

VÆLG VIDEO: Hvordan din stilling ændrer sig under graviditeten

video platform video management video løsninger videoafspiller Sandheden er, at maven form har at gøre med din genetik, kropstype og fitness niveau. Specielt påvirker elasticiteten og længden af din mave din form. Dette løber fra din skamben til din xiphoid-proces (det laveste kryds i midten af brystet).

Tag et kig på vores bord, der viser, hvordan din kropstype kan oversætte til vægtforøgelse under graviditeten. Du kan også beregne dit body mass index (BMI) ved at tage din vægt i pund og multiplicere den med 703. Derefter opdele det nummer ved din højde i inches squared.

Din krop Trimester gevinster (I pund) Total Gain (I pund)
Undervægt før graviditet (BMI mindre end 18,5 kg / m²) Først: 4-6Sekund: 14-20Tred: 10-14 28-40
Normal vægt før graviditet (BMI på 18,5 til 24,9 kg / m²) Første: 4-6Sekund: 10-14Tred: 10-15 24-35
Overvægt før graviditet (BMI på 25 til 29,9 kg / m²) Første: 2-4Sekund: 8-13Tred: 5-8 15-25
Overvægtige før graviditet (BMI på 30 kg / m² eller derover) Første: 2-4Sekund: 4-8Third: 5-8 11-20
Bære tvillinger Første: 5-7Sekund: 18-22Tred: 12-15 35-44

Populært emne.