Køn og graviditet

Køn og graviditet
Køn og graviditet
Anonim

Dine graviditetsrelaterede humørsvingninger kan helt sikkert få dig til at grine et minut og snuble den næste. Dette gælder også for dit soveværelse humør. Du må måske ikke mere end en dampende sex session og derefter den næste dag, intet. Din partner tror måske, at det er vanvittigt, men det er ikke din skyld - det er hormonerne.

QUIZ: Seksuel tilfredshed

Meget af hvad der sker i din krop, arbejder for at øge din sexdrev. Som din progesteron og østrogen niveauer stiger, øger de din libido gennem forskellige kropslige ændringer. Strogen øger følsomheden i dine bryster og brystvorter, øger vaginal smøring og øger blodgennemstrømningen til dit bækkenområde. De rigelige kurver kan også få dig til at føle dig sexier. Tag disse symptomer sammen, og du har en opskrift på romantik. Det kan også være frigørende at ikke behøver at beskæftige sig med prævention. På den anden side kan disse hormoner sammensætte sig imod dig. Specielt i begyndelsen dikterer træthed og kvalme, at din seng kun bruges til hvile, søvn og fodgrub. I sidste trimester kan du føle sig mere ubehageligt end en konkret sofa. Det betyder at der kan være en nulprocent chance du vil have sex.

X-faktoren i køndrevsligningen er forholdet mellem dine skiftende stemninger og din skiftende krop, hvilke hormoner påvirker. Resultatet er, at hvordan du føler om din krop (og hvordan du tror din partner føler sig om din krop) spiller en rolle i, om du vil kombinere sex og graviditet. Hver kvindes graviditet er unik, og det er også hendes sexdrev. Dine kan ændre sig fra dag til dag eller time til time. Efter fødslen får du et dramatisk fald i østrogen. Det betyder, at det er sandsynligt, at din sexdrev vil falde efter fødslen og forblive lav i flere måneder, hvis du ammer.

Dette giver mening, fordi en graviditet så hurtigt efter fødslen ville betyde, at næringsstoffer ville blive omledt til et afkom på bekostning af en anden. Da din krop har brug for ekstra tid til at helbrede efter fødslen, fungerer din mangel på libido som en hormonelt medieret beskyttelsesmekanisme. Så hvordan er en kvinde til at håndtere sex og graviditet? Først og fremmest, hvis du vil have sex, skal du gå videre. Så længe din graviditet foregår normalt, kan du have sex så ofte som du gerne vil.

Bemærk: Det er ikke ualmindeligt, at gravide kvinder oplever rødt blødning under samleje, især i første trimester. Der er meget hævelse i din livmoderhals capillaries på dette tidspunkt. Når de er irriteret under sex, brister de og frigiver blod. Det er generelt ikke noget at bekymre dig om, men du bør stadig nævne det til din jordemoder eller læge.

Der er ualmindelige tilfælde, hvor du ikke skal have sex. Din læge vil lede dig. Hun kan anbefale, at du afstår fra køn, hvis du lækker fostervand, der udsættes for for tidlig fødsel, begynder livmoderhalsen at åbne for tidligt, eller hvis du har placenta previa. Hvis livmoderen er i en typisk stilling, er der ingen risiko for at skade barnet under samleje. Fødselsvæsken beskytter barnet mod påvirkning. Vagina af vagina, i forhold til rummet i din livmoder reducerer sandsynligheden for direkte kontakt med fosteret. Derudover er der en slimplug, der blokerer livmoderhalsen under graviditeten. Således er der næsten ingen chance for utilsigtet kontakt (mellem hvad der er i dig i ni måneder og hvad ville være inde i dig i kun ni minutter, give eller tage).

SE VIDEO:Tab af sexdrev må ikke bekymre sig en kvinde så meget som, hvordan det libido-tab påvirker hendes forhold til sin partner. Du kan måske føle dig dårlig om ikke at have sex, især ved at vide, at dit sexliv vil være på vent i et par uger efter din levering. Så du kan tvinge dig selv til at have sex, når du ikke vil, hvilket er nedslående. Eller du sætter ham af og bekymrer dig, han vil se andre steder.

Den enkleste ting, du kan gøre for at afhjælpe denne situation? Tal med din partner. Stilhed er en romantik morder. Forklarer, at din ryg gør ondt, eller hvis du er forsynet med energi, vil du gøre vidundere. Kommunikation, løsningen på dette sexscenarie kommer ned til tilpasning. Dette er din evne til at ændre dit seksuelle forhold, så det er ikke seksuelt i sig selv. Det handler snarere om at øge erotik, passion og sensualitet i dit forhold.

At gøre denne gensidige pagt med din partner vil gå langt i retning af at holde din eksisterende obligation, mens du er fokuseret på at skabe en ny. Mens du er ved det, værdsætter din kompis for de små kompromiser, de er villige til at gøre for din lykke, selvom kødet ikke er, hvad du planlagde.

Populært emne.