Stop med at ryge med det ånde-fri program

Stop med at ryge med det ånde-fri program
Stop med at ryge med det ånde-fri program
Anonim

Breathe-Free Programmet blev udviklet med Daniel Seidman fra New York-Presbyterian / Columbia samt Cleveland Clinic-teamet. Før du forlader denne historie, fordi du er en nonsmoker, forstå dette åndedrætsfri program er ikke kun en anti-rygning plan. Det tjener som en prototype for, hvordan du kan løse enhver form for vanedannende adfærd eller stof.

Så læs videre og subbing i dine egne afhængigheder for at få ideen om, hvordan du kan løse dem. En af de mest magtfulde afhængigheder er ikke brude reality shows; det er cigaretrygning.

Trin 1: Vurdere dig selv Besvar følgende spørgsmål for at se, om du har mistet kontrollen med din rygedrag og det er blevet en afhængighed.

 1. Har du røget hver dag i de sidste uger?

 2. Oplever du et af følgende abstinenssymptomer, når du stopper eller reducerer din rygning (abstinenssymptomer kan begynde inden for et par timer med ophør)?
 3. Deprimeret humør
 4. Søvnløshed
 5. Irritabilitet, frustration eller vrede
 6. Angst
 7. Vanskeligheder koncentrere sig
 8. rastløshed
 9. Mindsket hjertefrekvens
 10. Øget appetit eller vægtøgning
 11. Oplever du alvorlig nød som følge af symptomerne i spørgsmål 2? Undgår du sociale eller arbejdsforpligtelser, eller forlade dig midt i disse forpligtelser på grund af ubehag eller ubehag ved ikke at ryge?Hvis du svarede ja til spørgsmål 1, ja til mindst fire symptomer i spørgsmål 2 og / eller ja til spørgsmål 3, så kan du opfylde definitionen på nikotinafhængighed. At kende dette kan hjælpe med at opbygge dit engagement i at lære at trække vejret fri.

QUIZ: Føler du stresset?

 1. I det forløbne år var der en dag du ikke røg overhovedet - ikke engang en puff? Hvis du sagde ja, tænk på hvordan du gjorde det, og hvordan gik du så tilbage til rygning. Prøv at lære af denne oplevelse. Hvis du svarede nej, fortvivl ikke. Filmen i dit hoved om, hvor umuligt det er at gå fri for at ryge, er overdrevet. Med korrekt brug af medicin og en god adfærdsplan er det muligt at undslippe rygning. Vi har hjulpet mere end 700 personer individuelt og mere end 80.000 ved hjælp af vores web-baserede programmer (oprah.com eller realage.com). Hvis du følger vores plan og har en ven for at hjælpe, tror vi, at din chance for succes er over 60 procent hver gang du prøver - så tre forsøg vil give dig over 90 procent chance for succes.
 2. Fortsætter du med at ryge på trods af et tobaksrelateret medicinsk problem som bronkitis eller KOL (kronisk obstruktiv lungesygdom)? Rygere er godt opmærksomme på de medicinske problemer i forbindelse med rygning. De er trods alt opført på hver pakke, du ryger. Selv når det er sagt, er det et spørgsmål om liv og død, fortsætter mange med at ryge, selv efter lungekirurgi, oral kræft eller hjerteanfald. Denne adfærd mystifies dine kære og endda efterlader dig forvirret, men det er et kendetegn for afhængighed og skelner det fra "dårlige vaner", som også involverer automatisk adfærd. Forskellen er, at dårlige vaner ikke forudsigelige sætter dit liv i fare - en 20-dages daglig kost sodavand resulterer ikke altid i problemer.
 3. Får du mindre effekt end du en gang gjorde - af fornøjelse eller tilfredshed - fra det samme antal cigaretter hver dag?
 4. Fortsætter du med at ryge, selvom du nyder 10 til 20 procent af cigaretterne du tænder? Hvis du svarede ja til spørgsmål 6 og 7, ved du, at mange bliver syge af deres afhængighed i tide, især efter 40 år. Hvad var sjovt og socialt bliver rote vane med mindre fornøjelse end annonceret. Med dette i tankerne kan du motivere dig til at bevæge dig frem med åndedræt.
 5. Nyder du stadig at ryge mest eller hele tiden? Hvis du svarede ja, spørg dig selv - ville det være dejligt at kaste byrden af skam og skyld du bærer fra at ryge?
 6. Føler du ængstelig og nervøs, og har dette været vedvarende hver dag i de sidste to uger? Hvis du svarede ja, kan du være mere bekymret over at komme igennem din vejrtrækningsdag (den første dag uden cigaretter). I så fald skal du måske være ekstra opmærksom på det næste arbejde med forberedelse, tillidsskabelse og motivation.
 7. Føler du dig trist og blå, og har dette været vedvarende hver dag i de sidste to uger. Hvis du har sagt ja, kan du have mere følelsesmæssigt ubehag efter at komme igennem din vejrtrækningsfri dag. Dine nikotinudtagningssymptomer kan være sværere, så træk dine strategier ud med en ekspert.

Populært emne.