Stop med at ryge med det ånde-fri program "" Trin 2

Stop med at ryge med det ånde-fri program "" Trin 2
Stop med at ryge med det ånde-fri program "" Trin 2
Anonim

Trin 2: Udfør Prep-arbejdet Du er ved at lave en stor ændring, en der kræver planlægning. Giv dig selv en måned, 31 dage, for at gøre alt præp-arbejdet.

Lov dig selv: Lav en personlig pagt med dig selv for at afslutte. Indstil en afslutningsdato: Gør det mindst en måned fra i dag. Tænk på de tre største grunde til, at du slutter: Skriv dem på et kort, du vil bære med dig og se flere gange om dagen. Vær assertiv: Eliminer rygning i to eller tre situationer, der normalt beder dig om at ryge. Skære ned: Reducer antallet af cigs du ryger til en pakke om dagen eller mindre. Gå billig: Skift til et mindre ønskeligt mærke af cigs. Har brug for et lys: Slet dine kampe og lighter. Misplacer dine cigs: Bær dem på et andet sted end normalt. Rollespil: Brug lidt tid hver dag til at forestille dig selv i en stressende situation, hvor du ikke ryger. Tag det åndedrætløse løfte: Se nedenunder.

Fra _______________, min officielle afslutningsdato, lover jeg at forpligte mig til at trække vejret fri! Mine grunde til at holde op med at ryge: ___________________________________________________________________________________________. Jeg har fundet en ven, jeg ringer dagligt: ____________________________________. Jeg erkender, at dette kan være en af de største udfordringer i mit liv, men jeg ved også, at vejrtrækning er den bedste beslutning, jeg kan træffe for at beskytte og forbedre mit helbred. Ved underskrivelsen af denne kontrakt forpligter jeg mig til at trække vejret frit og befri mig fra de begrænsninger, der ligger på mig ved min afhængighed.

Jeg ved ikke, hvad der vil ske eller hvor svært det vil være, men jeg kan få hjælp fra ______________________________________________, og jeg har besluttet at fortælle min ven om min beslutning om at vælge et af følgende:

  1. Gå i 30 dage og tilsæt derefter nikotinplaster (21 eller 22 mg hvis jeg ryger en pakke om dagen) og bupropion (100 mg to gange om dagen-en reduceret dosis Zyban)
  2. Gå i 30 dage og brug derefter nikotinplaster (eller nikotingummi eller nikotin oral inhalator) alene
  3. Gå i 30 dage og brug alene vareniclin (Chantix)

Jeg ved også, at det forbliver røgfrit (ikke at have "bare en") efter den første vejrtrækningsperiode er vigtig, og jeg har bedt min familie og venner om at støtte mig og ikke ryge rundt om mig. Jeg vil også fortsætte med at tale dagligt til min ven i mindst seks måneder, og så bliver jeg en kompis til andre.

Ved at begå et åndedræt, vil jeg sikre en sundere fremtid, og jeg vil beskytte mine elskendes velbefindende og alle omkring mig, som ikke længere vil blive udsat for farerne ved brugte røg. Jeg ved, at jeg ikke kun er motiveret, men også engageret og villig til at gøre en indsats for at blive en usikkerhed.

Jeg fortjener at give mig det sundeste liv muligt og trække vejret fri!

QUIZ: Hvor sundt har du det?

Populært emne.