Stop med at ryge med det ånde-fri program "" Trin 3

Stop med at ryge med det ånde-fri program "" Trin 3
Stop med at ryge med det ånde-fri program "" Trin 3
Anonim

Gør disse fire ting (A-D), som vil gøre det nemmere og par være nøglen til din succes.

  1. Start med at gå 30 minutter om dagen - hver dag. Før du rent faktisk stopper med at ryge, skal du oprette en anden adfærd - gå 30 minutter hver dag - på plads. Ingen undskyldninger - du savner en dag, du nulstiller uret til dag 1. Det er fordi en anden adfærd tager mindst 30 dage at danne. Men efter en måned med at gå, har du to af de ting, du skal holde fast i vores plan: mere fysisk udholdenhed og større mental disciplin.

QUIZ: Får du nok motion?

  1. Find en quitting kompis. Slut ikke alene. Vi ved af erfaring, at alle skal opmuntres. Men du bør ikke være den eneste, der stole på andre mennesker; Prøv at finde en supportpartner, der har brug for dig så meget som du har brug for hende eller ham.
  2. Se om du er dækket. Flere og flere forsikringsplaner tilbyder en vis grad af dækning for afslutningsrøgning. Spørg dit forsikringsselskab om dækning. Og hvis du ikke er forsikret, så spørg din HR-afdeling - mange dækker omkostningerne (ca. 600 dollar i seks måneder, det er billigere end en pakke om dagen, men vi ved, at dollars bruges til lægeudgifter og rygning sædvanligvis adskilles i rygernes hjerter og sind).
  3. Planlæg en checkup. Afbrydelse af rygning er fysisk og psykisk stressende, og du vil være sikker på, at du ikke har nogen betingelser, der kan forstyrre de teknikker, værktøjer og meds, der foreslås i dette program. Og tal med din doc om følgende forskrifter for at hjælpe dig med at stoppe med at ryge:
  4. Bupropion (Wellbutrin) i 100 mg tabletter - en gang om dagen: Bupropion er et anti-craving lægemiddel (det er også et antidepressiv middel i højere doser), der kan hjælpe dig med at overgå fra ryger til quitter. Det kan interagere med andre meds, så sørg for, at din doktor er opmærksom på eventuelle lægemidler, du tager, især for forhøjet blodtryk eller anfaldsproblemer.
  5. Nikotinpletter: Tal med din doc for at finde ud af, hvilken styrke der ville være bedst for dig - for en daglig pakke er det normalt 21 eller 22 mg.

Afslutte dag er næsten her - det er tid til at begynde at få dit tilbud klar til at bekæmpe fremtidige trang.

Begynd at tage buproprion: På dag 30, to dage før du rent faktisk stopper med at ryge, tag en tablet om morgenen. Fortsæt med at tage buproprion: På dag 31 tager du en tablet om morgenen. PAUSE

Trin 3 Bryde habiten I dag er dagen du holder op med at ryge. Hvis du har lavet forberedelsen, er du klar.

På dag 32, QUIT: Kast alle cigaretter væk, og slip af askebægre af enhver anden form for rygning. Anbring en nikotinplaster. Placer en på din arm, lår eller bryst (du gør det dagligt i et stykke tid). Tag din buproprion: En om morgenen og en om natten.

Her er din daglige dosis for dage 33 til 61. Tag to: Forøg din buproprion til to tabletter om dagen - en om morgenen og en om natten. Lappe: Tænd en ny hver dag. (Og glem ikke at tage den gamle ud!) Bliv ved med at gå: Hver dag i 30 minutter. Række ud: Check ind med din kompis. Drik op: Har så meget kaffe, te eller vand som du ønsker.

Trin 4: Nyd livet som en forretter Gør det gennem en måned uden rygning er en enorm præstation. Det er tid til at fejre det nye DIG! Her er nogle til doser for dag 62 og derover.

Indånde: Nyd hvordan quitting har gjort dine lunger gladere. Pres dig selv: Brug din nyfundne vitalitet til at starte en styrkeopbygningsrutine. Men tag det langsomt; øg ikke din fysiske aktivitet med mere end 10 procent om ugen. Elsk liv uden plaster: Hver anden måned nedsæt dosis af din nikotinplaster med en tredjedel. Dit mål er at være plasterfrit efter seks måneder. Sig farvel, buproprion: Men gør det langsomt farvel. Om fem måneder, reducer din buproprion til en tablet om natten, og mål at være helt ude af dit otte måneders jubilæum. Tip: Bare hvis du føler et trang, skal du altid have en buproprion tablet med dig hele tiden, så du kan tage det, hvis du har brug for det.

Populært emne.